Точно 50! Най-силните визии от модния маратон Ню Йорк-Лондон-Милано-Париж

Модният месец може и от немалко време насам да се споменава в минало време, но последствията, които остави след себе си, ще ни държат будни, ако не до идната пролет, то поне...

Споменаваме модния месец в минало носталгично време от известни дни насам, но последствията, които форумът, сглобен от пъзелите на 4-те най-модни града в света, остави след себе си, ни държи будни, и ще ни държи, ако не до идната пролет, то поне до началото на следващия моден маратон през февруари.

Говорейки за "последствия", визираме безброй тенденции за обсъждане; стрийт стайл вдъхновения, бюти желания и много, ама много силно желани елементи, за които безсрамно мечтаем, но не ни и срам да си признаем.

Днес поставяме големия BOOM финал с 50-те най-яки визии от дефилетата на Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж, отговорили на строгите ни критерии, които включват: дързост, синхрон, експеримент, класика и удоволствие, като, разбира се, всеки един от тях влиза поотделно и в зависимост от естетиката на дизайнера и къщата, които представя.

Всички най-зашеметяващи визии от дефилетата за сезон Пролет/Лято 2016 в галерията горе.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia