Б като Библия, Б като Блог. Есенно-празнични "направи си сам" трикове за дома

Времето около края на октомври и началото на ноември е изпъстрено с празнични събития, било то именни дни, западни традиции или международни празници...

Времето около края на октомври и началото на ноември е изпъстрено с празнични събития, било то именни дни, западни традиции или международни празници. Хелуин, Денят на благодарността и дори Международният ден на Черно море, плюс любимият Ден на народните будители, са сред поводите да сменим сериозното изражение и да споделим повече от обичайните усмивки с околните.
Именно тези дни са чудесен повод да изпъкнем с авторската си интерпретация, дали при избора на хелуински тоалет или при подреждането на трапезата, където всеки помислен детайл може да се превърне в „Тиквата“ на вечерта! В контекста на казаното, днес правим китка от примери за лесни, занимателни и изключително ефектни празнични трикове и „направи си сам“ хватки за декориране, така, както някои от световните блогъри побързаха да покажат още преди купонът да започне.

Печатни чудесии

Започваме с най-очакваното – Хелоуин, разбира се! Блогърката Джесика е решила да заложи на нещо бързо и сигурно в празничните си приготовления, използвайки принтирани надписи с тематични шрифтове и цитати, с които да разнообрази масата на партито след мръкване. Следваме нейния пример и използваме готови такива или пък подготвяме свои собствени, персонализирайки всеки етикет специално за конкретния гост. Уверени сме, че жест като този няма да остане незабелязан.

cocoandmingo.com

Купи от паяжина

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.