Следва

Петъчна доза СЕКС - Майстор Сръчко - Орландо Сория

Мигли като пеперудени крила

Мигли като пеперудени крила

All About Life преди 8 години

Дългите, обемни и извити мигли са в сънищата на всяка жена. Какъвто и грим да си сложим, без тях сме за никъде. А размахването на чифт разкошни пеперудени крила над горните клепачи ни кара да се чувстваме богини. Със сигурност. 

Най-новата спирала на Avon Big & False Lash Volume Mascara е направена, за да ни дари точно това усещане. Със специална четка за постигане на максимална дължина и обем, в три цвята - черно, кафяво и синьо, тя носи неописуемо удоволствие, а дълготрайният ефект и привлечените погледи са просто гарантирани. 

В името на красотата, самочувствието и личната наслада, Avon и View Sofia подаряват в новата инициатива на медията 15 спирали Avon Big & False Lash Volume Mascara, в трите основни цвята, в продължение на петнадесет дни, по една всеки ден. И после още пет големи награди - пет комплекта от трите цвята заедно.

Условието е просто и забавно:

Изпрати ни снимка в близък план на лицето си, като акцентът са очите, разбира се. Покажи ни най-хубавия, най-изящния или пък най-смел грим, който си си поставяла. Допълни с няколко изречения какво виждаме на снимката, ти и твоите гъсти мигли, сенките, молива, момента, повода и каквото още се сетиш, за да илюстрираш удоволствието от добре гримирания си поглед.

От днес, 28 октомври очакваме снимките, придружени от кратко описание на познатия мейл [email protected]. А от 2 ноември започваме да обявяваме дневните победители, както следва - 15 единични спирали, в един от трите цвята : черен, син, кафяв. И после пет комплекта от трите заедно. 

Късмет, вдъхновение и красота! Вие сте на ход!


ViewSofia си запазва правото да променя, добавя или заличава част от предварително обявените условия и срокове в игрите.
Всеки имейл, изпратен на електронния адрес [email protected], както и регистрирал се в коментарната форма за участие в текущи или вече изтекли игри, се добавя автоматично към мейлинг лист, чрез който ViewSofia може да ви информира за ексклузивни новини и промоции.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.