Следва

Men`s exhibit: Брандовете зад Бонд

Trend report: Изрязани рамене

Разискването на тенденции тече с пълна сила, а днес сме на тема рамене. За пролет/лято 2016 дизайнерите обичат да акцентират върху тях, но не с обем, а с липса на плат на правилното място и в правилните количества...

All fashion преди 8 години

Разискването на тенденции тече с пълна сила, а днес сме на тема рамене. За пролет/лято 2016 дизайнерите обичат да акцентират върху тях, но не с обем, а с липса на плат на правилното място и в правилните количества.

Стриктни правила при изпробване на тенденцията няма - красиво прокрадващите се рамене могат да бъдат видeни както в силно романтични силуети (Erdem), така и в по-свободни интерпретации в меланж от материи и внушения (Proenza Schouler). Виждаме акцентът още като допълнение в елека над пижама-инспририраната рокля при Givenchy; като смел детайл към байкър визията на Guy Laroche, но и като ужасно лесно приложение в ежедневието, благодарение на Milly.

Вариантите за прилагане граничат с безкрайността, като единствено внимаваме да не се съберат прекалено къси дължини на едно място, рискувайки да се получи обратен на желания ефект. И докато вече с нетърпение очакваме идната пролет, разглеждаме част от най-добрите дизайнерски предложения тук...

На снимката горе: Erdem


Proenza Schouler


Guy Laroche


Milly


Erdem


Yannis Vlamos


Chalayan


Givenchy


Proenza Schouler

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.