Следва

FHM разсъблече 20 финалистките за Мис

Антония Петрова е новата Мис България

Младата дама спечели снощи конкурса Мис България 2009 с вота на зрителите. Близо 40% дадоха гласа си за...

Лица преди 15 години

Младата дама спечели снощи конкурса Мис България 2009 с вота на зрителите. Близо 40% дадоха гласа си за 24-годишната перничанка.

Изненадващо за мнозина, но не и за нас, комбинацията руси букли-силикон-солариум-самочувствие спечели убедително пред комбинацията естественост-момичешко излъчване-неопитност.

Въпреки че на масата на журналистите, на която седяхме по време на финала снощи, нагласите вървяха по правата Полина-Надежда, Гласът-народен се оказа гласът-Божи.

Антония спечели, за което Честито!, и ще представя България на конкурса Мис Свят.

Изключително ни е интересно да видим по-нататъшното развитие в представянето й, защото както тя самата заяви "Искам да докажа на света, че българките сме не само красиви, което е видно, но и интелигентни!".

Тя сигурно наистина е умна жена, щом като следва второ висше.





Но пък не можа да отговори на въпроса на Драго Симеонов снощи "да си добре възпитана означава ли да отстъпваш място на по-възрастните в трамвая?" вероятно защото не се вози на трамвай.

Което за една съвсем начинаеща Мис е твърде добър старт!

Подгласничка на Мис България 2009 стана Елица Любенова от Две могили, а какво се случи с любимката на колегите журналисти - Надежда Ламбрева, по време на финала не се разбра.

More Лица