Следва

Когато сняг забръска... Какво да ядем за сила и имунитет в студените месеци

"Добрият динозавър" на Disney Pixar раздава страхотни награди цяла седмица

"Добрият динозавър" на Disney Pixar раздава страхотни награди цяла седмица...

All About Life преди 8 години

В края на този така симпатично топъл ноември идва една страхотна вълнуваща история за "Добрият динозавър", която ще можем да гледаме подобаващо - на кино, много скоро. Създателите на анимацията са автори на хитови филми, като "Отвътре навън", "Колите 2" и "Високо в небето", така че таим огромни надежди "Добрият динозавър" да ни потопи в историята си с един замах на динозавърска опашка.

Премиерата му е на 27 ноември и нямаме търпение да се настаним в кино салона, за да се срещнем с Арло и да разберем неговата история. От кухнята споделят, че филмчето на Disney Pixar е забавно и образователно и се очаква да повтори успеха на други анимации на Дисни, като "В търсене на Немо" например.

"Добрият динозавър" в кратък синопсис:

ДОБРИЯТ ДИНОЗАВЪР поставя въпрос, датиращ от поколения насам: Какво би станало, ако предизвикaлият катаклизъм астероид, променил завинаги живота на Земята, не бе засегнал планетата, а гигантските динозаври не бяха измрели? Забавна и вълнуваща история по оригинален сюжет, ДОБРИЯТ ДИНОЗАВЪР проследява историята на Арло, енергичен, 21-метров тийнейджър-апатозавър, с голямо сърце. Травмиращо събитие разтърсва спокойната общност на Арло и той поема на мисия, за да възстанови мира. Междувременно се сдобива с неочакван спътник – човешко момче на име Спот.

"Добрият динозавър"  в трейлър:

 "Добрият динозавър"  в снимки:






 

И защото искаме да станете част от невероятните преживявания на Арло, ви задаваме въпроса: Защо динозаврите все още съществуват в новия филм на Disney Pixar "Добрият динозавър"? Изпратете ни отговора си на познатия ви мейл [email protected] между 23.11 и 29.11 и може да спечелите страхотни награди, а именно 2x дамски чанти, 2х чадъра, 2х джапанки и 1х детски часовник, всички брандирани от Добрият динозавър.

Наградите в снимки:

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.