Следва

Стил урок на седмицата: Шалът, големият, топлият, и 5 красиви начина да го носим

Men's exhibit: Най-красиво остаряващите ЛЮБИМИ мъже

Мъжете остаряват по-красиво от жените, факт. Защо се получава така, когато на тях изобщо не им пука, а нас, жените, самата мисъл за това ни се отразява в пъти повече емоционално, отколкото физически...

All fashion преди 8 години

Мъжете остаряват по-красиво от жените. Факт! И дори стават по-желани. Защото именно опитът, отпечатан върху няколко елегантни бръчки и малко прошарена коса, е истински магнит за жените.

Тези мъже, които са в днешната ни класация, са истинското доказателството за горното. Те остаряват, но не и сексапилът им, а талантът и богатата им професионална и любовна биография ги правят още по-неустоими.

След бурна дискусия в редакцията, уточнихме 25-ма. Жестоки, известни, мега талантливи, в чудесна форма, красиви, секси МЪЖЕ, еволюцията на които наблюдаваме с удоволствие. 

В галерията горе>>

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.