Следва

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Шиниъд О'Конър направи опит за самоубийство. Спаси я Facebook

Предсмъртно писмо във Facebook вдигна полиция и фенове на крак, а в центъра на скандала се оказа ирландската...

All fashion преди 8 години

Предсмъртно писмо във Facebook вдигна полиция и фенове на крак, а в центъра на скандала се оказа ирландската певица Шиниъд О'Конър.

В неделя сутринта в профила на изпълнителката на Nothing Compares 2 U лъсна предсмъртно писмо, в което тя заявява, че е решила да сложи край на живота си и е приела летална доза лекарства. Рок звездата също отбелязва, че се намира в хотел в Ирландия, в който се е регистрирала под чуждо име.

В предсмъртното си обръщение О'Конър признава, че е преживяла „няколко чудовищни предателства“ и за срива й са виновни роднините й: „Погълнах смъртоносна доза. Друг начин да си спечеля уважение няма. Плаках седмици наред, а те ми казваха да ходя на... Аз съм невидима. Нещо не означавам за никого. Никой не ме подкрепя. Чувствам се така, все едно съм умирала милион пъти от болка. Семейството ми не ме цени изобщо и те най-вероятно седмици подред няма да разберат, че съм умряла, затова съобщавам новината тук и сега.“



В писмото си Шиниъд не е забравила да изброи всички, нанесли й обида, в частност – сина й, неговата приятелка и приятелите: „Браво, най-накрая се отървахте от мен. Простете ми, че не стана по-рано. Каква съм идиотка. Когато ми отнемахте децата, искахте да се побъркам заради това? А сега как ще обясните смъртта ми? Бъдете добри и кажете истината!“

Малко по-късно през деня излезе съобщение, че все пак полицията е успяла да открие певицата „жива, някъде в Дъблин“. Мениджърът й първоначално отказал да даде изявление на пресата, но след това все пак разказал, че тя се намира „под лекарско наблюдение“.

Шиниъд О'Конър страда от биполярно разстройство и няколко пъти е била хоспитализирана. Освен това звездата не крие от обществеността, че в миналото е имала сериозни проблеми с психиката.




 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.