Следва

Остават 11 дни. Конкурсът на Ideal Standard "Баня на годината" 2015 приема участия до 1 февруари

Основателят на Facebook Марк Зукърбърг стана баща

В нейна чест, въпреки натоварения работен график заради все по-разрастващото се влияние на социалната мрежa...

All About Life преди 8 години

В семейството на 31-годишния милиардер Марк Зукърбърг и 30-годишната му съпруга Присила Чан се роди първото дете. Щастливият баща информира всички като постна снимка на новородената си дъщеря във Facebook.

Момиченцето се казва Макс.

В нейна чест, въпреки натоварения работен график заради все по-разрастващото се влияние на социалната мрежа, основателят на Facebook си взе двумесечен отпуск по бащинство, за да помага в грижите.

"Реших да си взема два месеца почивка, когато се роди дъщеря ни. Проучванията показват, че когато работещите родители имат повече време да се грижат за новороденото, това е се отразява благоприятно както на децата, така и на цялото семейство. Поради тази причина във Facebook на служителите в САЩ предлагаме четири месеца платен отпуск по бащинство и майчинство, които могат да се ползват през цялата година", сподели по-рано Зукърбърг в профила си.



Вдъхновен от толкова важното събитие в живота си, Марк Зукърбърг написа писмо до дъщеря си, което също публикува на официалната си страница във Facebook.

"Скъпа Макс,

С майка ти не можем да намерим думи да опишем каква надежда за бъдещето ни донесе ти. Новият живот винаги е пълен с обещания и се надяваме да бъдеш здрава и щастлива, за да ги изпълниш. 

Твоята поява ни накара да преосмислим света, в който живеем. И подобно на всички родители, се надяваме, че ще растеш в един по-добър свят., излива чувствата си Марк.



И продължава:

"И ще се опитаме да допринесе за това, не само защото те обичаме, а защото имаме моралната отговорност към всички деца на новото поколение", завършва писмото си властелинът на социалните мрежи.



More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.