Следва

Активен Четвъртък

Male classics - Milan street life

Модерен и секси по един особено романтичен начин, мъжът от модната столица на Италия има своята специфична...

Fashion преди 15 години

Модерен и секси по един особено романтичен начин, мъжът от модната столица на Италия има своята специфична природа. И ако се обръщаш всеки път щом чуеш мелодичния италиански от мъжа с поетичния поглед, светлите навити джинси и мокасините, то със сигурност познаваш силата на привличане, която излъчва миланския джентълмен.

Да вземеш назаем от специфичния стил на някой европейски град е едно красиво начало на превръщането на съвременния роден мъж в космополитен гражданин, елегантен по своему, смел, готов да импровизира свободно с модерното, без да се превръща в негова жертва.

И този мъж трябва да срещаме не само в артистичните кафенета из малките софийски улички, този мъж, взел най-хубавото от европейските си събратя, трябва да придобие своята собствена индивидуалност и да придаде духа на своята собствена столица. И за да му помогнем в това, му даваме няколко примера за световен streetstyle, сътворен от софийските бутици, където очаквано добре мъжът се вписва в атмосферата на нашия град, такъв, какъвто си го познаваме.

И като за силно начало стартирахме с аутфити, вдъхновени от Милано.

More Fashion