Следва

60 години adidas

Активен Четвъртък

Силната воля и решителност могат да променят хода на времето. 14 дни предизвикателство изглежда като игра на...

Fashion преди 15 години

Силната воля и решителност могат да променят хода на времето. 14 дни предизвикателство изглежда като игра на въображението. Модерни, градски, женствени и в идеална форма четирите редакторки всеки ден разказват истории с техния умопомрачителен външен вид.

Ден след ден, въпреки мартенското недоволство, София се оцветява от четирите дами, които всеки ден изглеждат различно. И ако по дрехите си личии и настроението, като външни наблюдатели сме убедени, че те се чувстват превъзходно, а като потърпевши сега ни се налага да действаме според тяхното темпо.

Но те са благодарни и споделят за себе си:



Алекс
Силна сутрин с положителна енергия в розово. Не мога да издържа на този мартенски студ, но пък мога да накарам духа ми да лети, облечен в ярко палто в четвъртък сутрин с Активиа с ябълки.





Невена
Черното за мен е символът на елегантното начало не само при жената. Започвам с фитнес много рано сутрин, следва бърз топъл душ и любимата ми пола с голяма плоха отстрани. Преди двойното късо кафе стартирам с Активиа натурална.



Дара
Всичко тръгна от чантата Miu Miu, заради която някаква част от месечната ми заплата отиде по предназначение. Оттам всичко пореда си. Любимият ми елек и рокля, защото съм разкошна на 11-тия ден от новото начало на деня. Активиа с киви за Добро утро и емоционална наслада от собственото си старание.



Георгия
Не крия, че сивото е любимият ми цвят, затова тази сутрин показвам изключително и само себе си, без моите редовни превъплъщения. За да съм си аз, започвам утрото с Активиа натурална.

More Fashion