Следва

My Style: Мария Бенда

Муза на Миуча Прада и момиче на Бонд - всичко друго, но не и обикновена

Най-добрите появи на Леа Сейду на световните премиери на "007: Спектър" 

All fashion преди 8 години

Най-добрите появи на Леа Сейду на световните премиери на "007: Спектър" 

Изборът на французойката Леа Сейду
за ролята на момичето на Бонд в актуалната серия беше неочакван, а за неколцина дори спорен. Но младата актриса издържа тежката конкуренция на Моника Белучи, спаси живота на супергероя, и вече покорява корици на Vogue, а армията от фенове на таланта и красотата на актрисата значително разшири своята география. Въпреки мнението, че френската гърла не е достатъчно добра за Джеймс Бонд, не можем да не се съгласим с твърдението на Максим Горки, че красотата е в простотата, гледайки това извънредно харизматично момиче.

След многобройните премиери на филма на Сам Мендес "007: Спектър" от Токио до Ню Йорк не беше трудно да се отчете, че благосклонна към французойката е и Миуча Прада. Тържествено пристъпвайки по червените килими, актрисата се появяваше непременно или в Prada, или в Miu Miu, неизменяйки и на простичката си прическа: добре подредени ниско падащи вълни или събрани коси и сдържан макиаж. Изключително заразяващ прийом - да си много себе си, подпомогнат от най-добрите в бранша... Перфектен подход за младата Сейду, на която предстоят премиери на три нови филма с нейно участие. Допускаме и се надяваме, че тя ще остане вярна на духа на италианските брандове, и ние ще продължим да й се радваме, спретната в прелестните им дрехи, които толкова, ама толкова добре й стоят.


В рокля Miu Miu на премиерата в Мексико


В рокля Miu Miu, пак в Мексико


В рокля Prada на премиерата в Лондон


В рокля Miu Miu в Амстердам


В рокля Prada на премиерата в Пекин


В рокля Miu Miu, в Пекин


В костюм Miu Miu в Лондон


В рокля Miu Miu на премиерата в Амстердам


В рокля Miu Miu на премиерата в Париж

More All fashion

От нас свободата, от тях - творчеството: The Trackers за View Sofia Fashion Series

All fashion преди 2 дни

Влюбени един в друг и влюбени в модата, те са най-готиното явлениe на модната и арт сцена у нас в последната година. The Trackers бяха първият избор на екипа на View Sofia, когато се запитахме кого искаме да поканим като гост и лектор на старта на View Sofia Fashion Series - поредицата ексклузивни събития очи в очи на експертната модна общност в България. На тяхното "с удоволствие", възкликнахме: "за нас повече", връчихме им новото бижу Huawei Pura 70, и от симбиозата на три сериозни величини се получи прекрасен, смел и супер креативен резултат. 

Roberto Cavalli Resort 2025

All fashion преди 2 дни

Круизната колекция на Roberto Cavalli съдържа всичко, заради което обичаме марката и нейния настоящ креативен директор Фаусто Пулизи, който между другото през есенно-зимния сезон демонстрира неприсъща за модна къща скромност. Тя (скромността) е много деликатно вплетена и в тази негова работа.