Следва

Коледната честитка на LOVE, # 4. Поздравът е от Ирина Шейк

Стил урок на седмицата: Обичаме го елегантно, докато пътуваме

Със стартирането на коледните празници започва и голямото суетене - посещения при роднини, плануване на мечтаната ваканция и...

All fashion преди 8 години

Със стартирането на коледните празници започва и голямото суетене - посещения при роднини, плануване на мечтаната ваканция и разбира се, не малко напрежение около целия процес на опаковане, разопаковане и чакане по аерогарите.

Комфортът е ключов елемент във всяко едно пътуване, но пък добрият вид като добавка към него, никога не би бил излишен. И докато основните трикове за постигане на добрата визия за път са налице, предлагаме още няколко идеи, наред с примерите ни за вдъхновение, които не биха навредили, а напротив, биха подобрили всеки престой във въздуха.

Хидратацията


Въздухът в самолета изключително много изсушава кожата, затова е добре да заменим тежкия фон дьо тен с хидратиращ BB крем, който не само ще предпази от изсушаване, но и лесно може да се коригира преди пристигане. Останалата част от макиажа също запазваме свежа - малко спирала, лек руж и цветен балсам за устни са предостатъчни.

Разликата между комфорт и развлеченост


Джесика Алба


Роузи Хънтингтън-Уайтли


Прекалено формалното облекло би изглеждало смешно по време на полет, но и предназначението на анцуга си остава в спортната зала, затова търсим златната среда между добрия вид и удобството. Добрите стари джинси, памучният топ, коженото яке и ниските боти изглеждат особено добре в тази среда.

Обувките



Роузи Хънтингтън-Уайтли


При високите обувки важи същото правило като за формалното облекло, не е OK, освен ако не сме Риана и светът се възхищава на всяка една стъпка, която правим. Кецове, боти и всеки друг тип равни обувки са добре приветствани.

Кашмирът



Мери Кейт и Ашли Олсън

Кашмирът е незаменим елемент при всяко едно стилно пътуване, започвайки от пуловера, минавайки през големия шал, който е едновременно и част от аутфита и топло одеалце през студения полет и завършвайки с кашмирените чорапи, които просто ни карат да се чувстваме по-добре.

Шапката



Дженифър Лоурънс

За ранния полет и дългия престой на борда, шапката е повече от аксесоар, тя е истинско спасение. Федора и производните й модели са за предпочитане, наред с плетените бини, а бейзболните внушения са забранени, освен ако не са част от умопомрачително добра стайлинг комбинация.

Пластовете


Ема Стоун



Кендъл Деженър


Layering-ът е страхотна идея особено при пътуване, тъй като, независимо от сезона, в самолета винаги е много студено. Пуловерът, жилетката, шалът и палтото заемат ключова роля в справянето с ниските температури. А за да е максимално добър резултатът, запазваме всички елементи в монохромната гама.

Бижутата



Чарлийз Терон 


Няма нищо по-досадно от свалянето на бижута преди преминаването през металния детектор, затова оставяме в куфара всяко бижу, което отнема повече от 2 секунди за сваляне. Големият часовник и/или дългото колие могат да бъдат красиво и ефективно решение.

Bon voyage!
 

More All fashion