Следва

Б като Библия, Б като Блог: За да е вълшебна Коледата...

"Сестри на макс" ни забавляват навръх Коледа и раздават награди

"Сестри на макс" ни забавляват навръх Коледа и раздават награди...

All About Life преди 8 години

Точно на Коледа, 25-ти декември, ще бъде излъчена премиерата на тази супер свежа, забавно носталгична по младите лудешки години история за две "Сестри на макс". Двете главни героини всъщност са част от иницаторите на лентата. Тина Фей, тъмнокосата, малката, "другата" сестра, продуцира комедията заедно с Джей Роуч, който участва в поредицата “Запознай се с нашите”, и Джон Лайънс, който играе Остин Пауърс в “Златния член”. Ейми Полър, русата, голямата, "перфектната" сестра, е изпълнителен продуцент заедно с Джеф Ричмънд и Браян Бел. Сценарист на филма е Паула Пел.

Трейлърът обещава един забавен, на моменти нелеп сценарий, който ще държи усмивките и смеха ни налични до края на филма и може би малко след това. А какъв по-добър начин от този да прекараш коледния ден?! Пък и който и да е друг ден...

“Сестри на макс” в кратък синопсис:

Тина Фей и Ейми Полър се събират отново в Сестри на макс. Новата лента, режисирана от създателя на "Перфектният ритъм" Джейсън Мур, разказва за две отчуждени сестри, които са привикани в родната им къща да разчистят стаята си от детинство преди родителите им да продадат къщата, в която са израстнали. За да си припомнят славните дни, те правят едно прощално гимназиално парти за съучениците си, което се превръща в пречистваща стихия, от която група възрастни се нуждаят.

Tрейлър:

 

 "Кадри от филма":

 








А от вас очакваме да ни пратите отговор на въпроса “Защо двете сестри решават да организират парти?” между 16-22 декември. Предположенията си изпращайте на познатия ви мейл [email protected] и на 23.12 можете да спечелите една от 5-те страхотни брандирани награди:

2 чанти

2 тениски

1 суитчър

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.