Следва

Гола, нахална и млада - рекламната кампания на Burberry

Една добра новина: пазаруваме Владимир Каралеев в София

Това е наистина чудесна новина. Той вече е тук, ще можем да имаме по нещо от него, още този сезон, и другия пак, живот и здраве...

All fashion преди 8 години

Това е наистина чудесна новина. Той вече е тук, ще можем да имаме по нещо от него, още този сезон, и другия пак, живот и здраве.

Удоволствието да пишем за вероятно най-успешният български дизайнер зад граница - Владимир Каралеев, ни не напуска, нас, View Sofia от години.

Всички, които ни четат, отлично разбирате защо: удивително талантлив, точно колкото и чаровен, Владимир има зад гърба си повече от 10 успешни дамски и 5 мъжки колекции, продавани в над 30 водещи бутика в Европа, Азия и Америка. Той живее и твори в Берлин, където е високо ценен, което в един сложно скроен и силно дизайнерски град не е никак лесно.

Красивите и извънредно чисти във великолепните си линии модели за сезон есен-зима 2015/16 на Vladimir Karaleev пристигат и в София в първия временен магазин на бранда на ул. Лавеле 19. Откриването на Pop Up бутик, както е избрал да нарече мястото Владимир, е на 18 декември, петък, за лимитиран брой гости, а на 19 и 20 декември всеки, изпълнен с любопитството и възторга, които носим и ние, е добре дошъл, за да изпробва и направи свое нещо от дамските и мъжки облекла Vladimir Karaleev, Есен/Зима 2015/16.

"Радостен съм и ентусиазиран, че след близо 15 години, откакто съм напуснал София и творя в Берлин, ще представя и тук моя колекция. Чаках точния момент и намерих подходящата локация. Виждам, че публиката тук вече търси различни и нестандартни облекла, цени интересните кройки и нетрадиционното съчетаване на материи", споделя дизайнерът.

Пожелаваме успех и нямаме търпение!

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.