Следва

Editors' Choice: На Коледа искам Да ми подарят/Да си подаря

Гола, нахална и млада - рекламната кампания на Burberry

По традиция, и в новата кампания на Burberry се снимат много млади модели, избрани лично от Кристофър Бейли, след предварителния агентски кастинг...

All fashion преди 8 години

По традиция, и в новата кампания на Burberry се снимат много млади модели, избрани лично от Кристофър Бейли, след предварителния агентски кастинг, които пък автоматично след този си удар се считат за потенциални звезди. Всичките герои са 11: от Дилън Броснън до Рут Бел.

Мацката с таралежова коса през пролетния сезон се оказа фаворитка не само на Еди Слиман: тя излезе на подиума на няколко от най-знаковите ревюта и доста бързо получи журналистическата щампа "символ на новата женственост". След успешния подиумен сезон последва нелошо продължение във вид на кампании за Alexander McQueen, Saint Laurent, а вече и Burberry. Кристофър Бейли кани Рут заедно със сестра й Мей, омотавайки за кадъра двете момичета в класически карирани шалове.

Останалите герои в кампанията са любимецът Сол Гос, Дилан Броснън (синът на Пиърс Броснън, вече познати ни от снимките за Saint Laurent), Елайжа Феърбанкс и други. Имената на момчетата модели бяха обявени още през октомври, когато Марио Тестино пусна първите необработени кадри в Snapchat. Благодарение на тази активност в социалните мрежи, кампанията се оказа наистина мащабна - в сесията влизат цели 40 официални снимки.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.