Следва

Double Trouble - готини, удобни, за принцове

Пореден моден дебют на звездно дете: този път е 15-годишната щерка на Джъд Лоу

Тя е свръх синеока, мяза на татко си, което си е късмет, както и да го гледаш, и носи подчертан талант за позиране...

All fashion преди 8 години

Тя е свръх синеока, мяза на татко си, което си е късмет, както и да го гледаш, и носи подчертан талант за позиране.
И, макар че е една от многото, достатъчно е да си спомним младия Бекъм, малката Синди Крауфорд, щерката Смит или пък Лили-Роуз Деп, 15-годишната Айрис, дъщеря на Джъд Лоу и Сади Фрост не се изгубва в звездопада, а грее с ярка, своя светлина.

Ученичката дебютира в рекламната кампания на Illustrated People x Violetta Fancies You, и определено й се удава. Което не е никак случайно - освен звездни родители, Айрис има и звездна кръстница, самата Кейт Мос. С такъв гръб е трудно да се провалиш, но Айрис няма и намерение за провал, всеизвестно е, че тя мечтае за подиума от най-ранно детство, а в манекенските прояви с кеф й партнира най-добрата й приятелка, дъщерята на Кейт - Лила Грейс.

More All fashion

И Шарлийн в цвета на сезона, elegantissima

All fashion преди 20 часа

Три дни преди началото на Олимпийските игри в Париж първата двойка на Монако показа на обществеността олимпийските факли от личната колекция на принца на Монако. Шарлийн моментално спечели златния медал за елегантност, облечена в огненочервен копринен гащеризон от Elie Saab.      

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 2 дни

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 5 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...