Следва

Грим за Коледа – максимално естествени!

Селена Гомес порасна, показа ни го с ново секси видео

Певицата засне откровено видео към хита си Hands to Myself...

 

Адреси преди 8 години

Само преди две седмици феновете на Селена Гомес се наслаждаваха единствено на тийзъра на любимата си песен Hands to Myself, но вече могат да се радват и на официалната версия на новия й клип.

Свежото видео на Селена е логично продължение на „програмата" й за порастването, чийто процес, както самата тя сподели в интервю за Flare Magazine, заема най-много време в ежедневието и в съзнанието й.

„Слушателите ми растат заедно с мен, но не мога да избегна моментите, в които те искат да видят нещо типично, а аз не мога да им го дам. В края на краищата вече не съм на 16. Аз съм млада жена, пораснах и се опитвам да живея тук и сега, както на мен ми е комфортно" - заяви Гомес.

А, както ние виждаме, „тук и сега" на Селена й е комфортно да демонстрира пълната си разкрепостеност – ето откъде идват всичките тези разголени тоалети, не по-малко провокативни снимки, а сега и видео, в което горещите сцени не са никак малко. В тях окото ни радва и неотразимият Кристофър Мейсън.

Между другото, именно с Hands to Myself Селена се появи на ежегодното шоу на Victoria's Secret, където пусна алтернативен клип, в който, заедно с нея, се появиха моделите на Victoria Лили Олдридж, Бехати Принслу, Елза Хоск и други.





         

More from View Sofia

More Адреси