Следва

Страхотната система LG Styler се грижи за дрехите ни навсякъде и по всяко време

Още подаръци от Bulgaria Mall, този път следпразнично

В края на изминалата година Bulgaria Mall навърши три години...

All About Life преди 8 години

В края на изминалата година Bulgaria Mall навърши три години. И тъй като 3 е щастливо число, Рожденикът обеща на своите посетители три награди. И то какви! Три автомобила Nissan. Два от тях вече са при новите си собственици, а на 9 януари и третият ще открие своя притежател.

Перлено белият Nissan Juke отиде при Ангел Батунков. На Nissan Micra се радва Кателина Димитрова. И едно е сигурно, колкото и да обикалят софийските и не само потайности, пътищата им често ще финишират на любимото място за отдих и шопинг - Bulgaria Mall.



Ако и вие сте сред регистриралите се между 1 до 31 декември, то късметът може да ви сполети. А ние вярваме, че празниците още не са свършили, щом ни очакват награди. Затова затваряме лаптопа, увиваме топлия шал около нас и потегляме към Bulgaria Mall. Където ни очаква един много секси градски автомобил, за да го спечелим и разходим по улиците на града.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.