Следва

Къде сме...?

Страхотната система LG Styler се грижи за дрехите ни навсякъде и по всяко време

LG Styler e уникалната система за грижа за дрехите, която може да освежи, обезмириси и дезинфекцира облеклото ни директно в дома или офиса...

All About Life преди 8 години

LG Styler e уникалната система за грижа за дрехите, която може да освежи, обезмириси и дезинфекцира облеклото ни директно в дома или офиса. Най-новият LG Styler може да побере до 5 облекла в основното си отделение плюс един панталон за изглаждане с ръб в специалното отделение Pants Crease Care - така пълният капацитет на системата става 6 облекла. Поразително впечатляващото нещо в обновения LG Styler е вградената Wi-Fi технология, която позволява да бъде управляван отвсякъде и по всяко време.

Ексклузивният LG Styler може да освежи цял гардероб без да мокри дрехите или да използва увреждащи тъканите почистващи препарати. Това изключително деликатно почистване е идеалното решение за дрехи, които изискват специална грижа като например палта, пуловери и всякакви други дрехи изработени от вълна или кожа. Само с натискането на бутон от тъч контрол панела, патентованата технология TrueSteam™ елиминира над 99,9% от микробите и бактериите, които се намират по дрехите, шапките и шаловете. Реномирани институти за тестване на продукти като британската фондация по алергичните заболявания (British Allergy Foundation) и Intertek са удостоверили ефективността на системата при стерилизацията с пара1.

Моделът от 2016 г. разполага с още повече място за деликатните дрехи като блузи, палта или бебешки дрехи. До 5 различни облекла могат да бъдат поставени на специалната закачалка, която се движи и разклаща дрехите, обработвайки ги с пара под налягане 220 радиана в минута (RPM), като така намалява миризмите и гънките. Освен това, отделението за панталони Pants Crease Care, което е удобно разположено от вътрешната страна на стилна стъклена врата, сега е уголемено, така че да побира панталони до размер на талията 48. Неговата функция е да изглажда панталоните оставяйки перфектно прав ръб по средата на всеки крачол.

Други функции, създаващи допълнително удобство, са възможността за Wi-Fi свързване, така че потребителите да могат да свалят на своя смартфон персонализирани програми за грижа за дрехите. Освен това, новият LG Styler може да изпраща известия до вашия смартфон и да ви информира колко електрическа енергия е използвана.

През 2015 г, компанията извърши редица тестове на своя LG Styler в известни хотелски вериги и търговски центрове, за да се увери, че е подходящ за бизнес клиенти. В момента LG тества различни възможности за пласирането на системата през 2016 г. в хотели, както и използването ѝ за други индустрии.

“В отговор на безбройните положителни отзиви, които получихме от притежатели на LG Styler, ние решихме да разширим гамата и да добавим по-голям уред, който е предназначен за бизнеса, където винаги има дрехи, които се нуждаят от освежаване,” каза Джо Сеонг-джин, президент и изпълнителен директор на LG Home Appliance & Air Solution Company. “Нашият най-нов LG Styler е пример за това, че LG продължава да бъде пионер в тази нововъзникнала категория уреди за дома и е доказателство за лидерството ни на световния пазар.”

Новият LG Styler ще бъде наличен в САЩ и Корея през втората половина на 2016 г, а след това и на други пазари. Посетителите на изложението за потребителска електроника CES ще могат да видят LG Styler на щанда на LG в Convention Center в Лас Вегас (#8204 Централна зала).

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.