Следва

Men's Exhibit: Най-доброто от мъжките колекции – Лондон F/W 2016

Кой гледа от първи ред шоуто на Prada на Pitti Uomo в Милано

Тази година в модните среди подчертано се злослови, че на мъжката модна седмица Pitti Uomо в Милано този януари не са се събрали толкова много звездни гости, колкото се е очаквало...

All fashion преди 8 години

Александра Голованов

Тази година в модните среди подчертано се злослови, че на мъжката модна седмица Pitti Uomо в Милано този януари не са се събрали толкова много звездни гости, колкото се е очаквало. Все пак е повече от очеизваждащо, че ако има поле за модна изява, която няма как да пропусне който и да е от обичайните заподозрени на първи ред на дефилетата, то това е дефилето на Prada.

Шоуто на Prada, един от най-главните гвоздеи в програмата на Милано, се очакваше и сега, както всеки път, с особено нетърпение. Неуморим, синьора Миуча традиционно не разочарова феновете си. "Първото шоу на новата година", кръстиха събитието излизащите от щаб квартирата на Prada гости. Демек, преди това нямаше нищо...

Действително, вече знаем какво ще носят през есенно-зимния сезон всички главни модни хора и звезди на street style. Италианската модна къща зарадва верните си фенове със силна и запомняща се мъжка колекция, олекотена, вече по традиция, от няколко дамски тоалета между останалите за разкош.

На първи ред на шоуто видяхме Мирослава Дума, Елена Перминова, Дерек Бласбърг, Франческо Вецоли, Вероника Хайлбрунер и други звезди.

А тук е цялата колекция, наистина страхотна. Prada мъже - Есен/Зима 2016!


Алексия Нидзелски


Едуард Енинфул и Дерек Балсберг


Елена Перминова


Елизабет фон Гутман


Джейн Дамас


Мирослава Дума


Наталия Голденберг


Олимпия Скери


София Санчес Де Бетак


Тави Девинсън


Джастин О'Ши и Вероника Хейлбрюннер

More All fashion