Следва

Street Style вдъхновения: Мъжете и жените на Pitti Uomo в Милано 2016. Втора част

Dare U - The Tomboy Style. Или като момчетата! Част 2

В първата част на Томбой-гърлс ви запознахме с нашия топ 3. А кои са другите? Виждаме ги всеки ден по улиците, в университета, на работа...

All fashion преди 8 години

В първата част на Томбой-гърлс ви запознахме с нашия топ 3. А кои са другите? Виждаме ги всеки ден по улиците, в университета, на работа. И всяка една има своя специфичен чар, своята специална стилна находка, приумицата, която я прави по-интересна в сивеещото се множество. Не ни стигат само Ана, Фран и Елън, искаме още!

След нашите три фаворитки във високия стил на Томбой, се решихме в един по-уличен, по-небрежен, но все пак толкова въздействащ и вдъхновяващ.

Отличителни са късата пригладена коса a la pompadour, закопчаната до горе риза и блейзърът са иконични елементи, панталоните са прилепнали, но не чак скини, дъното пада леко, без да бъде прекалено. Аксесоарите са семпли и обикновено се ограничават до метален часовник и шапка тип трилби, но някои носят и федора. Татуировките се тачат с особена почит, както и пиърсингът. Обувките са удобни! Кецове или челси вършат перфектна работа на томбой-момичетата.

 





 

Анкета

И така, смеете ли, момичета?

More All fashion