Стил урок на седмицата: Студено. Съботно-неделно. През януари

С наближаването на този очаквано студен уикенд мисълта за топлото кресло, на което се отпускаме в късния съботен следобед ни обсебва...

С наближаването на този очаквано студен уикенд мисълта за топлото кресло, на което се отпускаме в късния съботен следобед ни обсебва. Но не, няма да седим по пижама и чорапи през целия ден, само защото е адски студено. Навън сме и сме в най-добрата си форма. Разбира се, въпросът какво да облечем и как да го носим все пак остава, затова събрахме няколко добри идеи, подкрепени с факти, тоест снимки, за максимално вдъхновение. Тъй като сме off-duty залагаме повече на Нормкор, разчупваме го с наши любими аксесоари, грим, прическа, някой много наш прийом, например да навием денима или да вмъкнем пуловера в панталона, полата, джинсите и се получава.

Палтото – леденостудено + любимите избелели дънки:

Виктория Торнегрен успешно закотвя комбинацията с боти с нисък ток, вътре в крачола. Защото любимите скинита отстъпиха крачка назад за сметка на правите, леко широки. Или пък много. Въпрос на вкус и съчетание. Взимаме предвид и талията – този сезон е висока, идеална за подпъхване на вталена блуза.

Какво е облякла Виктория:

Палто - ASOS (£90); Поло - Vero Moda My Rollneck (£17); Дънки - Topshop jeans (£40); Боти - Topshop (£82).

Лурекс + игрив крачол:

Камий Шарие нагледно разчупва формалността на този иначе доста „офис" панталон. За финал – pumps с нисък ток и двуредно златно колие. Косата е назад, на конска опашка, а гримът е минимален – спирала и глос.
Какво е облякла Камий:

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.