Следва

Седмица на висшата мода в Париж: Chanel Haute Couture, пролет 2016

Б като Библия, Б като Блог - Ах, това секси червено!

Навън може и да е студено, но това не пречи да покачим температурите с най-горещия нюанс, който винаги е на...

All fashion преди 8 години

Навън може и да е студено, но това не пречи да покачим температурите с най-горещия нюанс, който винаги е на мода - червеното. Няма по-голяма радост за очите от игривия червен цвят, който е пленителен, изискан и секси. И който е водещ в един силно любовен февруари, какъвто ни очаква само след дни. 

Чувствената червена рокля

Няма как да не се влюбим в страстното въплъщение на червения нюанс в тази стилна и заслепяваща ни рокля. А говорим ли за „страст”, говорим за Париж. Неслучайно прекрасната блогърка Никол, създателка на garypeppergirl е кръстила тази фотосесия - дело на друга прекрасна блогърка, фотографката Занита - с името „Хипноза“. Цялата вълшебна обстановка и мистичното чувство показват, че Париж е наистина магическо място, Париж е влюбване... и няма цвят, който да е по-описателен за този град от червения.













garypeppergirl.com

В това сиво, сиво ежедневие малко разкош е като глътка вино. Така и се чувстваме, гледайки блога galmeetsglam, чието име казва: „Блясъкът се среща с блясъка“, а ето я и главната героиня – с виненочервена копринена рокля с нежни тънки презрамки и ярки устни - това се казва великолепие! 















galmeetsglam.com

Да облечеш дързък цвят като червеното, означава да се осмелиш! Song of style ни предизвиква да опитаме нещо по-оригинално.















songofstyle.com


Пурпурна красота - палто и токчета в червено!

В тези два блога виждаме свежи и стилни идеи за съчетание на червеното със златни мотиви или пък с по-неутрални цветове - резултатът е ненадминат!















wendyslookbook.com











atlantic-pacific.blogspot.bg
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.