Следва

Седмица на висшата мода в Париж: Sciaparelli Haute Couture, пролет 2016

Чудим се дали ни харесва: Моника Белучи на ревюто на Шанел в Париж

Тя е много хубава, защото в нея има достойнство, увереност и някаква изконна женственост, която се среща все по-рядко с течение на времето по нашата изстрадала от бързане и многотия Земя...

All fashion преди 8 години

Тя е много хубава, защото в нея има достойнство, увереност и някаква изконна женственост, която се среща все по-рядко с течение на времето по нашата изстрадала от бързане и многотия Земя. На 51, т.е. в шестото десетилетие от живота си, Моника Белучи изглежда завидно атрактивна, гостувайки на ревюто на Шанел в рамките на Седмицата на висшата мода в Париж.

Италианката носи черно поло и клин и червено яке, всичко на Chanel, разбира се, както и много високи велурени боти и определено сваля шапки с великолепната си фигура, поддържано лице и приятен маниер. И все пак, обаче, гледайки я и радвайки й се откровено, нещо в цялата концепция на тази поява ни смущава. Може би прекалено директният намек в тоалета за нещо, прилично на термо бельо или ансамбъл за домашна йога, както и твърде прилепналата естетика, малко нещо на ръба на прекаленото... От друга страна, ако и ние сме така на 51, и ние ще искаме клин, поло и късо яке, защото всичко, което е хубаво, трябва да се показва, нали така?

И понеже сме силно разколебани, викаме за помощ с по едно стил мнение от вас, директно в анкетата:

Анкета

Гледам Моника Белучи в тези кадри и виждам:

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.