Следва

Един от тези решава всичко!

#mycalvins. Чисто новата рекламна кампания на Calvin Klein с Бийбър, Дженър... и още

Няколко часа по-рано днес на официалната страница на Calvin Klein в социалната мрежа се появиха първите кадри...

All fashion преди 8 години

Няколко часа по-рано днес на официалните страници на Calvin Klein в социалните мрежи се появиха първите кадри от мащабната рекламна кампания #mycalvins пролет/лято 2016.

От тийзърите е видимо, че ръководство на марката не се задоволява само с едно лице, а наема почти десет, в това число много популярните Джъстин Бийбър и Кендал Дженър.

На първия промо кадър, публикуван в интернет, не случайно е Бийбър. Тийн идолът е дал идеята на криейтива за тази кампания:

„Нося бельото на Calvin Klein от години и винаги съм се надявал един ден да имам тази чест да бъда лице на марката. Това беше моя мечта. Миналата пролет публикувах в Instagram снимка, на която бяха само по моя Calvin Klein и сложиш хаштага mycalvins. Ръководството на бранда бе впечатлено от моя пост и това колко положителни отзиви предизвика. Така започна нашето сътрудничество."
, обяснява Бийбър. 


Джъстин Бийбър

Що се отнася до Дженър, младата моделка подписа договор с Calvin Klein преди около година и също като Бийбър определя ангажимента като най-мечтания в кариерата й.

"Това е невероятно! Честно, това беше моята мечта! Всичките рекламни кампании на Calvin Klein са незабравими. Не вярвах, че един ден ще стана част от такива велики модели като Кейт Мос, Лара Стоун и Кристи Търлингтън."


Кендал Дженър

В новата кампания под хаштага #mycalvins взимат участие още гаджето на Робърт Патинсън - FKA, Аби Лий Кершоу, Кендрик Ламар и други знаменитости, най-вече модели и музиканти. Всеки от тях „се изповядва” какво прави и как го прави, докато носи Calvin Klein.


FKA


Кендрик Ламар


Аби Лий Кершоу


Fetty Wap


Саския де Брау

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.