Следва

Тънки след седмица. Диета "кибритена клечка"

Спечели новия Poison Dior с удоволствие и женственост

Poison girl е повече от парфюм...

All About Life преди 8 години

Poison girl е повече от парфюм. Това е история на женствеността от Dior.
Аромат с нотки на скандал. Привличането на сетивата е толкова силно, съблазнително и обезпокояващо в еднакви количества. "No Smoking, No Poison," пише на табелата в ресторантите в New York…



Днес митът е пресъздаден във велик нов парфюм на Dior. Тя е жена, която не среща никакви органичения по пътя си. Тя е съблазнителна, появява се неочаквано. Хладна, но по-силна отвсякога. Поп феминизъм: високи токчета, грим и къса пола, но с вдигнат юмрук. Нейният парфюм е нейният подпис. Изпълнена с живот и дързост. Секси, нахална, уверена. Парфюмът на съвременното момиче, което изпълнява собствените си желания, без задръжки.



Предлагаме точно днес, 1-ви Февруари, в деня на световната премиера на това изкушение в капки, щедра порция от цели три Poison Girl на Dior на три от вас, които копнеят да усеятт аромата на този завладяващ парфюм на свободните жени. Свободни по рождение.

Ето срещу кои три стъпки разменяме три изкушаващи Poison Girl на Dior при изпълнението на следните три стъпки:

1. Последвайте ни в нашия Instagram профил:
 https://www.instagram.com/viewsofia/
2. Сполете в личния си Instagram профил снимка на вашия козметичен несесер. Любимото червило, на което се доверявате винаги и спиралата, без която не излизате е напълно достатъчно. 
3. Сложете хаштаг @viewsofia на вашия кадър.


Очакваме снимките, от днес 1-ви февруари до 14-ти фервуари, предпразнично.  
 


ViewSofia си запазва правото да променя, добавя или заличава част от предварително обявените условия и срокове в игрите.
Всеки имейл, изпратен на електронния адрес [email protected], както и регистрирал се в коментарната форма за участие в текущи или вече изтекли игри, се добавя автоматично към мейлинг лист, чрез който ViewSofia може да ви информира за ексклузивни новини и промоции.

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.