Следва

Съчетание от скандинавски и бразилски дизайн демонстрира IKEA

Яна Маринова и Никол Станкулова са новите рекламни лица на Bulgaria Mall

По повод третия си рожден ден Bulgaria Mall подари три автомобила Nissan...

All About Life преди 8 години

По повод третия си рожден ден Bulgaria Mall подари три автомобила Nissan на своите посетители и почитатели. След тази изключително приятна изненада, новостите в най-светлия и бял от софийските търговски центрове не спират.
От мига на настъпването на Новата година, Bulgaria Mall  има нови, но все така очарователни рекламни лица. 
Две познати, обичани, много красиви жени - актрисата Яна Маринова и тв-водещата Никол Станкулова.


Колаборациите между фешън и изкуство, които от шопинг центъра заложиха още с избирането на сладката Миленита за свое лице преди години продължават, и с нетърпение очакваме да видим първите резултати.

В първата си сесия Никол и Яна позират в образа на съвременни, еманципирани жени, които експериментират смело със стиловете и комбинациите и не се страхуват да изразят себе си. А в кратък блиц двете чаровни дами споделят как се чувстват в обятията на новото си партньорство с Bulgaria Mall:

Какво ви накара да приемете поканата от страна на Bulgaria Mall и да станете новото лице на търговския център?

Никол:
Много харесах миналогодишните кампании, защото са елегантни, с много позитивни послания и професионално направени.

Яна: Страшно ми хареса рекламната кампания с Миленита. Обликът на фин човек и артист в ролята на рекламно лице беше изведен по изключително привлекателен за мен начин. В допълнение смятам, че концепцията на Bulgaria Mall е насочена основно към модерната дама, която е симбиоза от женственост, интелигентност и сила. И която е достойна половинка до всеки велик мъж.

Как минаха снимките за първата рекламна фотосесия на Bulgaria Mall?

Никол: Яна е усмихната, енергична, лъчезарна и работата с нея е забавна и лека. Екипът също е много професионален! Снимачният ден беше много забавен и всичко вървеше  неусетно и много приятно.

Яна: Обичам работата си и за мен е от жизнено значение и да се забавлявам, когато работя. А денят, прекаран в снимки със слънчевата, красива и чаровна Никол, и безценните професионалисти от екипа на Bulgaria Mall, беше просто прекрасен!

Кой е любимият ви магазин в Bulgaria Mall?

Никол: Харесвам Opticlassa, защото нося много очила - както диоптрични, така и слънчеви. Другият магазин, в който мога да прекарам цял ден е Zoo Center. Имат много богат избор - всичко за домашния любимец.

Яна: Много са... харесвам марката Marella и Week&Shop MDL, Liu Jo, Guess, Pepe Jeans, Gas, Stefanel, Fan Point, Triumph…

Какво си купувате най-често?

Никол: Най-често пазарувам козметика за вкъщи от аптеките.

Яна: Всеки път е различно... Обувки, рокли, красиво бельо, връхни дрехи и дънки... Чанти!

Без какво не излизате от къщи?

Никол: Само без телефона си не излизам, всичко друго не е съществено.

Яна: Без телефон и пари.

Коя е любимата ви дреха? А аксесоар?

Никол: Обичам шапки - пазят и от слънце, и от дъжд. Също и слънчеви очила.

Яна: Залагам на кашмирена рокля, миниатюрно нежно колие, парфюм и грим.

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.