Следва

Палачинки Time!

The Positive Energy Of The City: Цветина, 24

Нямало нищо по-хубаво от лошото време ли? Има, разбира се – позитивната нагласа на хората по улиците, енергията...

All About Life преди 8 години

Нямало нищо по-хубаво от лошото време ли? Има, разбира се – позитивната нагласа на хората по улиците, енергията на местата, в които като слънчеви снопи се събират онези, носещи светлина и жизнерадостност същества, които те шамаросват с усмивка и просто не можеш да подминеш безразличен.

И, за да те заредим ударно с огромна доза енергия, срещаме те с 4 от най-позитивните момичета на София, вдъхновени от най-новите супер готини цветни, удобни и вечни adidas PureBOOST X, с които смело и стилно дефилират по улиците на града. Защото всичко е енергия, всичко е любов и енергия...

#iamthepositiveenergy #adidasrunning.


Първата ни щура градска героиня се казва Цветина. Тя е сред най-позитивните хора, които сме срещали - вечно усмихната и готова за приключения, тя просто кипи от енергия. Слава Богу, умее да канализира тази енергия, влагайки я на малки, но силни дози във всичко, което прави – от творчеството си като редактор до безкрайните шопинг обиколки по магазините. Това е Цвети – едно усмихнато и жизнерадостно софийско цвете, което топли с усмивка и зарежда направо душата. Точно като слънцето!


V.S. Имаш ли ритуал за позитивно зареждане сутрин?
Ц. Събуждам се, мислейки за любимите си хора и се усмихвам.


V.S Кажи ни тайната си - ти си енергична и щастлива през целия ден, искаме и ние!?
Ц. Бъдете обичани и разказвайте приказки.


V.S Вдъхновениeто долита от... ?
Ц. Щастието, лалетата и слънцето.


V.S Как поддържаш висок тонус?
Ц. Старая се да съм енергична и винаги да върша по няколко неща наведнъж, за да не ми е скучно никога. Обичам да се срещам с приятели, да се разхождам из софийските улици и, разбира се, да пазарувам!


V.S Къде изчезваш, когато реалността ти досади?
Ц. Имам няколко любими улици в София - малки и спокойни. В една от пресечките на Дондуков се вижда как слънцето се отразява в купола на Александър Невски - магично е. Библиотеките и книжарничките също - мога да откарам там с часове. Обичам миризмата на книги и мастило.


V.S Когато кажем позитивен и енергичен се сещаш за...
Ц. - Себе си (смее се).

V.S Подари ни песен вместо лале.
Ц. Erykah Badu ft. Stephen Marley - In love with you.

V.S - Разсмей ни - разкажи ни виц.
Ц. Не помня вицове, никога! Но вчера паднах, ожулих си коляното, сега съм като децата на по 5 - с огромна рана на крака, но поне се посмях добре :) .

V.S Ако всичко е любов ти си...
Ц. Аз съм щастие и една русалка във влак.

V.S Какво закуси?
Ц. - Целувка и кафе брои ли се?

V.S В момента мечтаеш за...
Ц. Пътешествия и приказки.

 

 

 

 

 


#iamthepositiveenergy #adidasrunning

Помниш ли страхотните adidas PureBOOST X, за които вече писахме в Item Of The Day? Ето точно колко неустоими са и как пасват на готини и позитивни хора в градски условия.
Забележка*
По време на снимките не пострада нито един чифт спортни обувки. Приликите с действителни усмихнати лица не е случайна!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.