Следва

Show me your bag: View Sofia, The Mall и четвъртите победители!

Денят, в който срещам любовта... навсякъде!

За няколко дни целият ни екип се въоръжи с шоколадови бонбони, цветя, вино и съвършените цветове на True Colour Perfectly Matt и пеперудите не закъсняха.

All fashion преди 8 години

Идеята на View Sofia, Avon, Елена и Венета да съберем 4 двойки на 4 перфектни локации и да им организираме 4 романтични първи срещи бе повече от вълнуваща и амбициозна. Но колкото и не скромно да звучи мислим, че се справихме отлично, защото успяхме не само да уловим любовта в устните и очите на двойките, но и да я почувстваме в сърцата си.

За няколко дни целият ни екип се въоръжи с шоколадови бонбони, цветя, вино и съвършените цветове на True Colour Perfectly Matt и пеперудите не закъсняха. Воювахме с души и туптящи сърца, нежно нацелувани с ефирните цветове на True Colour Perfectly Matt, и успяхме да си припомни, че любовта не просто съществува, но че тя е навсякъде около нас.

Може да я видиш на ледената пързалка, хванала за ръка любимия си, и пазеща баланс на най-хлъзгавото трасе в света - това на любовта.

Или пък да я засечеш на съседната маса в малкото кокетно ресторантче на ъгъла и да присъстваш на любовна серенада с китара, полята с вино и обожание. 

Любовта стои смело под звездите и докато Тя ги гледа, Той й ги сваля в краката и й посочва колко блед е техният звезден блясък в сравнение с нея.

Любовта може да бъде видяна и в SPA студиото, покрита с ароматни масла, усмихваща се с устни с цвят на дива праскова.

Любовта е навсякъде, стига да имаш очи да я видиш, душа да я почувстваш и устни, с които да й подариш целувка. Ние ви изпращаме хиляди целувки, с всичките нюанси на любовта. Благодарим на Avon за цветове и пеперудите и на Елена от The Blonde Stars Blog и Венета от EdgyCuts за модните съвети и насоки. И сме влюбенииииии... А вие?

Модели: Диана@Ivet Fashion, Невена@Ivet Fashion и Жак@Ivet Fashion

Грим: Алина Манова, професионален гримьор на Avon България

Устни: Avon, True Color Perfectly Matte

Коса; Vogue Vision Митко Дамов за View Sofia

Стайлинг: ViewSofia / Габриела Желева

Фотограф: ViewSofia / Александър Михайлов

SPA Студио: Инерджи Фитнес & СПА Център

Ресторант: The Little Things

 

Модни марки: Stefanel, Karen Millen и Patrizia Pepe

More All fashion