Следва

Just Balenciaga

Trend Report - Чорапки

Еклектиката в облеклото винаги е била интересна за хората, които се занимават и интересуват от мода. Тази пролет...

All fashion преди 15 години

Еклектиката в облеклото винаги е била интересна за хората, които се занимават и интересуват от мода.

Тази пролет улицата налага нов тренд при съчетаването на привидно несъчетаеми неща, като дизайнери го представиха на ревютата. А именно изкарване на преден план на бельото и чорапите. Все неща, които обикновено се опитваме да прикрием.

Тази пролет късите рокли в етно стил, копринените рокли в ярки цветове и щампи на цветя се носят със сандали на висок ток и чорапи, които задължително трябва да се виждат. От всички.

На пръв поглед да съчетаваш сандалите си на висок ток от миналото лято с чорапи до коляното или подобни набрани до глезена седи странно, необичайно, смешно дори. Но при втори прочит и по-внимателно вглеждане осъзнаваш, че това седи по детски небрежно, наивно, много шик, много градско, секси.



 

Ние избрахме това лято да носим нежни чорапи в ярки цветове със страхотните тюркоазени сандали, които си купихме наскоро и със старата ни любима трикотажна рокля с щампа на полски цветя.

Харесахме и вариантът да носим карирани чорапи в кафяво, съчетани със тъмнозелена копринена рокля от Donna Karan и сандали на висок ток с много каишки от Stefanel. Точно както Burberry Prorsum показаха миналата година по време на ревютата за сезон пролет/лято 2009.

Харесахме тази идея защото е смела, много забавна и определено привлича погледите. Нужни са ти само слаби крака и тънък глезен, сандали на висок ток и доза настроение. Нещата, от които всяка дама се нуждае, за да отбележи по подобаващ начин пролетта.



Seven Seconds, 8.30 лв; Seven Seconds 18. 90 лв; Sisi от Za-Za 6 лв; Sisi от Za-Za, 7 лв


В София можеш да намериш такива в Seven Seconds, Za-Za, Etam.
 

More All fashion