Стилът на Мира Лазарова

Стилна и уверена са едно от малкото определения, с които лесно бихме могли да наречем бившата главна...

Стилна и уверена са едно от малкото определения, с които лесно бихме могли да наречем бившата главна редакторка на Капитал лайт и сегашен лайфстайл директор на QM.

Един все още свеж и непреекспониран образ в публичното пространство. Жена с невероятен усет за стил, чувство за мярка, многогодишен опит в областта на медиите, реализирана и доказала себе си.

Тя е едновременно премерена и достатъчно откровена. Елегантна и неподправена, тези качества гладко се вливат в силната й личност.

И докато София е мястото, където тя работи и твори, то по света има немалко места, в които би могла да се почувства също толкова удобно.

Срещнахме се с нея, първо, за да я разпитаме за нейния премерен, но винаги подчертан стил, с който тя допълва красиво интелигиентния си облик, второ - за да видим кога, как и къде се случват ангажиментите й в професионалния аспект на нейния живот и трето, но не последно, за да останем впечатлени от вродения чар и ненатрапчивата харизма на доказана в живота жена.

Виждаме я с прецизно подбрано облекло, което приляга прекрасно на динамичното й ежедневие. Без следа от престореност в изказа, даже напротив, естествена, открита и много уравновесена, Мира непринудено сподели за своя изпълнен със задължения ден, за това с какво зарежда своите сутрини и какво откъсва от личното си време.

V.

Коментари: 4

B
blacky80 (2009/04/01 / 17:15)
Тя е точното олицетворение на съвременна и стилна дама.Но стилът определено, не е всичко, което тя притежава, от нея лъха наистина увереност и с това, което се занимава, а какво по-хубаво от това да се срещат такива хора по българските ширини...
V
Vivianne (2009/04/01 / 13:26)
Разкошна! Мнгого стил, много приятно присъствие, браво, хареса ми.
M
Mezana (2009/04/01 / 12:55)
Готина е, да.
J
JennyG (2009/04/01 / 12:34)
Страхотна - стилна, уравновесена, прекрасна! Една жена, на която човек може да се възхити, от където и да я погледне!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.