Стилът на Мира Лазарова

Стилна и уверена са едно от малкото определения, с които лесно бихме могли да наречем бившата главна...

Стилна и уверена са едно от малкото определения, с които лесно бихме могли да наречем бившата главна редакторка на Капитал лайт и сегашен лайфстайл директор на QM.

Един все още свеж и непреекспониран образ в публичното пространство. Жена с невероятен усет за стил, чувство за мярка, многогодишен опит в областта на медиите, реализирана и доказала себе си.

Тя е едновременно премерена и достатъчно откровена. Елегантна и неподправена, тези качества гладко се вливат в силната й личност.

И докато София е мястото, където тя работи и твори, то по света има немалко места, в които би могла да се почувства също толкова удобно.

Срещнахме се с нея, първо, за да я разпитаме за нейния премерен, но винаги подчертан стил, с който тя допълва красиво интелигиентния си облик, второ - за да видим кога, как и къде се случват ангажиментите й в професионалния аспект на нейния живот и трето, но не последно, за да останем впечатлени от вродения чар и ненатрапчивата харизма на доказана в живота жена.

Виждаме я с прецизно подбрано облекло, което приляга прекрасно на динамичното й ежедневие. Без следа от престореност в изказа, даже напротив, естествена, открита и много уравновесена, Мира непринудено сподели за своя изпълнен със задължения ден, за това с какво зарежда своите сутрини и какво откъсва от личното си време.

V. S. На себе си ли се доверяваш за това как изглеждаш?
М. Л.
О, да. Винаги съм се доверявала само на себе си, не защото страдам от някакво излишно самочувствие, а просто защото най-добре се познавам и отлично знам какво искам и какво мога да направя със себе си.

V. S. Как и кога избираш outfit-a си за деня? Още от вечерта или със спонтанно импровизирано решение, взето минути преди да излезеш.
М. Л.
Всъщност откакто се помня съм изключително заета и винаги съм избирала такива места, на които работата ми е свързана със срокове, с deadline-и, със срещи с хора. Не мога да си позволя лукса да размишлявам дълго над това какво да облека. Ако трябва да съм честна, решавам за не повече от 5 минути. Не обичам да се мотая с това, защото всъщност най-много държа на сутрешното си време вкъщи. Искам да се разхождам по пижама, да пия кафе, да гледам новини, да чета вестници. Не ми е интересно пред гардероба. Излишно губене на време, което ми липсва. А и когато знаеш какво искаш, знаеш и как да стигнеш до него. Замислям се повече единствено, когато трябва да комбинирам срещи, с по-специален обяд или вечеря.

Коментари: 4

B
blacky80 (2009/04/01 / 17:15)
Тя е точното олицетворение на съвременна и стилна дама.Но стилът определено, не е всичко, което тя притежава, от нея лъха наистина увереност и с това, което се занимава, а какво по-хубаво от това да се срещат такива хора по българските ширини...
V
Vivianne (2009/04/01 / 13:26)
Разкошна! Мнгого стил, много приятно присъствие, браво, хареса ми.
M
Mezana (2009/04/01 / 12:55)
Готина е, да.
J
JennyG (2009/04/01 / 12:34)
Страхотна - стилна, уравновесена, прекрасна! Една жена, на която човек може да се възхити, от където и да я погледне!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.