Следва

Приковаха Кейт Мос в патерици

Говори ми за ЛЮБОВ: Антони Рикев

В новия специален проект ViewSofia нe разсъждава по темата, а оставя 32-ма предварително избрани от екипа ни...

Други преди 8 години

Говорим за любов! 
Поводът - този тематично любовен месец. 
Необходимостта да го правим - винаги.
Посланието - всемирно. Просто LOVE, защото когато има LOVE, всичко изглежда просто. Дали?!

В новия специален проект ViewSofia нe разсъждава по темата, а оставя 32-ма предварително избрани от екипа ни лица да говорят. За Любов, естествено. И да я рекламират, както заслужава! С едно голямо LOVE на гърдите си.

16 жени и 16 мъже, някои с известни занимания, други с не по-малко интересни професии, ще говорят в любовен блиц за усещането, за емоциите, за радостта, за тъгата, за всичко, което любовта прави с тях, с другите, със света изобщо.

От 4-ти до 26 февруари, всеки ден, като Ин и Ян, като двете половини на едно цяло, но напълно случайно избрани в двойка, ще говорят за любов 1 мъж и 1 жена в една спираща дъха, уникална любовна поредица.





Специалният проект на ViewSofia Говори ми за ЛЮБОВ стана възможен, благодрение на безценната подкрепа на Ballantines и Olympus.

Днес ни говори за ЛЮБОВ ... Антони Рикев.

Супер талантливият китарист се прочува като част от групите „Ахед”, High Time, Tri-o-five. Любовта му към музиката се заражда още на 4, тогава Антони започва флирт с пианото. Обречен е. Музиката става негова страст. после хваща и китарата. Случва се малко след като завършва Музикалната академия. И прави страхотни неща. Креативен и способен музикант, с когото с удоволствие днес си говорим за ЛЮБОВ.

Любов е, когато... усетиш спокойствие, сигурност, опора, смирение.

Любовта те прави... определено по-мъдър и уравновесен.

Като дете мислеше, че любовта е... нещото, което крепи света от Апокалипсис.

А тя се оказа... същото впоследствие, след като премина през пубертет и тийнейджърство:)

Песента, която свързваш с най-любовния си момент, е... Много са : Jezebel - Sade, Liberian girl - Michael Jackson, Lemar - I believe in thinks called love, D'angelo - Lady, Tri O Five - My Boo са тези, за които се сещам, докато връщам лентата.

За любовта би рискувал... живота на много политици…

Последно каза „обичам те" на... често го казвам на човека до мен.

Най-силната любов е... споделената, разбира се, може би след майчината.

Първият ти любовен трепет беше... може би в трета група в детската градина. :)
Същинското разтърсване бе пети клас.

Без любов светът ще бъде... еклектика в квантовата химия, пресечена с чалга.

Любовта ухае на... природа, чистота. 

Любовта трае... вечно в съзнанието ни под всякаква форма и палитра от емоции, чувства, без които не можем. С любов сме закърмени, родени, и с любов ни изпращат.

Името на любовта е... музика, живот, вселена, енергия - това са само малка част от имената, които обличам в думата „любов“.



Към любовния блиц с Мария Каракушева>>





За специалния проект "Говори ми за любов" ViewSofia
 благодари за подкрепата на Ballantines и Olympusна красивата професионална намеса на Dior Cosmetics и Салони Vogue Vision Митко Дамов. Благодарим от сърце и на СКЛАДА и на cosmos coworking camp, които бяха повече от любезни домакини. Благодарим!

Говори ми за ЛЮБОВ - всички от поредицата>>

More from View Sofia

Говори ми за ЛЮБОВ, Димитър Павлов

Love преди 4 години

Нали вече не ви е странно как всяка година след месец януари идва февруари, а ние, специално за вас, вече за пети път "го крадем" (и ни е много гот от това плячкосване!) и правим подвластен на чувствата, страстта и любовта! Да, на тази луда, луда Любов! Ще говорим за Любов, и още как! Няма да спираме скоро! Ще Я гоним, търсим, крадем, целуваме, разобличаваме, осуетяваяме, сграбчваме, освобождаваме, прегръщаме, ако се налага - ще ѝ разкъсваме дрехите, дори! И Тя, също като близката си роднина Истината, е още по-красива, разгорещена и сексапилна, когато е гола.

More Други