Следва

Дневен ХОРОСКОП - 13.2.2020

Говори ми за ЛЮБОВ, Димитър Павлов

Нали вече не ви е странно как всяка година след месец януари идва февруари, а ние, специално за вас, вече за пети път "го крадем" (и ни е много гот от това плячкосване!) и правим подвластен на чувствата, страстта и любовта! Да, на тази луда, луда Любов!

Ще говорим за Любов, и още как! Няма да спираме скоро! Ще Я гоним, търсим, крадем, целуваме, разобличаваме, осуетяваяме, сграбчваме, освобождаваме, прегръщаме, ако се налага - ще ѝ разкъсваме дрехите, дори! И Тя, също като близката си роднина Истината, е още по-красива, разгорещена и сексапилна, когато е гола.

Love преди 4 години

Изобщо не смятаме за нужно да ви представяме днешната ни "жертва", която оплетохме в любовните паяжини на рубриката ни. Радиоводещият и шоумен с небесносини очи и неподражаемо присъствие, ни потопи в света на Митанка и ни разнищи тотално!

Разбира се, че говорим за Димитър Павлов! Глас, лице, визия на много медийни формати, някои от които с благородни каузи. Митко се разбира чудесно както с малки, така и с големи деца, които неизменно биват заразени и "се разболяват" от неповторимото му чувство за хумор. Не знаем как го прави, а и честно казано, не ни интересува, щото повече от добре му се получава! Дерзай, Митанке!

Днес Митко ще ни говори за любов, скоро ще го поканим и в нашата Тайна градина, а ТУК можете да си припомните какви мухи са се блъскали в главата му преди... 8 години и да откриете разликите, ако изобщо намерите такива, които се съмняваме да са грандиозни...

ViewSofia: Казват, че като се разровим в "нещата", откриваме Истината. И понеже и до днес си убеден, че именно хората, отговарящи за чистотата, имат достъп до много хубави неща в боклука, ще те попитаме дали може да се намери Любов, ако се тършува из "нещата, хвърлени на боклука"? Кое за теб, изхвърлено от емоционалните файлове на Човека, не/е боклук и има ли "по-пригодно кошче" за него?
Митко Павлов:
Не знам защо първо се ровят "неща" и се достига до Истина, а после се рови "боклук" и се стига до Любов. Вероятно не е случайно, но не съм сигурен, че и за двете трябва да се рови.

Обикновено, за да се рови за Нещо, значи трайно се усеща липсата му. Няма го тук и сега. И трябва да се рови. Което, само по себе си, е за съжаление. А, и ровейки, не се знае колко пласта трябва да се преминат и какво ще излезе, преди така желаните Истина и Любов.

Що се касае до кошчето за емоции – всеки от нас има някъде в себе си едно такова. Въпрос на навик, съобразителност и смелост. Но то регулярно трябва да се почиства!

V.S: Понеже си работил в бензиностанция, да ти е правило впечатление кое е "най-подходящото" гориво, с което може да се кара "машината на Любовта"? Откъде се взима то – купува ли се, колко струва, намира ли се, краде ли се, назаем, под наем...?
М.П.:
Представа нямам. Предполагам, че при всеки е строго индивидуално. Един кара машината дълго време, друг я подкарва ударно и после я прибира в гараж. На трети му стои пред дома. Мойта е пред блока, нямам гараж. А и обичам да я сменям. За да поддържам тръпката.

Настоящата ми е 13-а подред. Уви, не говоря за жена, а за кола. Шегувам се! А инак с Кристина, майката на детето ми, съм заедно от 10 години.

V.S: А каква, да й се не знае, е тая "Машина"? В каква "обстановка" е най-издържлива? На какви "непредвидени ситуации" е най-податлива?
М.П.:
Издръжлива е на всякакви условия. Колкото повече се кара и редовно се сервизира, толкова по-рядко ще влиза за поправка.

V.S: Кое предпочиташ – да говориш за Любов, да пишеш за нея, да я играеш или може би – нарисуваш, да я снимаш или да й танцуваш, да се молиш или бориш за нея, да я причакваш или гониш, скрит между дъждовните капки?
М.П.:
Всичко описано е хубаво да ни се е случвало поне веднъж в живота. Може би без играенето, защото да играеш на любов е като да обичаш на инат. Малко. Въпреки че говоря метафорично, а на актьорите им се случва да го играят влюбени доста често. Аз не съм актьор и не бих могъл да вляза в положението им.

V.S: Ако за миг си представиш, че обичта е заведение, опиши ни го! Каква е обстановката, колко са помещенията, мебелите в тях, цветовете на стените, пода и тавана, осветлението? Има ли нещо по-нетипично за хапване, предлагат ли екзотични коктейли, какви са хората, които го посещават и които работят в него, а ти от кои си – клиент, сервитьор, барман или готвач?
М.П.:
Нямам абсолютно никаква представа. Нямам и толкова богата фантазия. Аз се храня в едни и същи заведения и не обичам да експериментирам, защото съм се разочаровал.

V.S: Кое в човешките взаимоотношения е по-свежо, по-вледеняващо, по-влудяващо, по-неустоимо, по-вкусно,  по-сладко и по-бързо разтопяващо се от фунийка сладолед? Познаваш ли хора, които не обичат сладолед?
М.П.:
Лъжата. И да, познавам хора, които не обичат сладобед.

V.S: Може ли чувствата да са като сезоните – толкова различни и цветни? Знаем, че за теб музиката и емоцията имат значение. Затова, като един истински съвременен Вивалди, но не с нотни листа, а с микрофон и слушалки, опиши ни как изглежда тази експлозия от сетива през твоите сини очи в четирите годишни времена!
М.П.:
Чувствата са много повече от сезоните. Ако бяха еднаква бройка, най-малкото щях да нося име на месец от календара, сигурно. Не мога да изразявам нещо, което друг преди мен е сторил много по-хубаво.

V.S: Има ли нещо – кое е то, което винаги би/никога не би направил, заради Любовта? "Тя" има ли цена? Каква? Може ли да те разори – емоционално, финансово?
М.П.:
За финансовото естество може да попитате някого другиго. Аз не съм дорасъл да имам толкова пари, за да може една любов да ме разори. Но, вероятно се случва на други. Поне, ако съдим от информацията. Емоционално е ясно, че може да те срине.

А инак, за любов най-вероятно бих направил много неща. Може би това, което не бих сторил, е да посегна на себе си. Това не бих!

V.S: Кое за теб е риск във взаимоотношенията? Може ли да се избегне? Ако е твърде късно – как се лекува раната? 
М.П.:
Всичко е риск във взаимоотношенията между двама. Или повече, не дай Боже. Тогава рискът е десетократно по-висок. Единственото и най-важно за мен е компромисът. Не до самопотъпкване, но много, много необходим и навременен.

V.S: Какво научи от детето си? Какво Никола промени в теб, кое придоби стойност и кое се обезсмисли? Можеш ли да опишеш обичта си към него? 
М.П.:
Все още е рано да говоря за подобни неща. Ще мога да кажа и да си дам сметка след десетина години вероятно, когато неговото детство преминава в кретеноиден пубертет. Тогава ще мога и да погледна назад. Сега е рано.

Иначе, обичта ми към него е безрезервна и безгранична. И може би - най-чистото чувство! Защото нито една от двете страни не го подлага на съмнение или изпитание.

V.S: Молим да използваш думите "Тази луда, луда любов" в едно изречение (или повече).
М.П.:
Имам нужда от тази луда, луда любов!


P.S.: Екипът на ViewSofia благодари от сърце за уютната атмосфера и незаменимото домакинство на най-усмихнатите хора и наши приятели от рестобар "Константинов", задоволяващи на мига всеки клиентски каприз.

Както и на безценното бижу Huawei P30 Pro, без което запечатването на тези съкровени мигове не биха били възможни!

Както и на ВОДАТА, която пием всеки ден - ВЕЛИНГРАД, от душата на Родопите!


Припомнете си отново какво ни говориха за любовта и:
Йоанна Темелкова
Михаил Крумов

More Love