Who is he? 10-те ни много любими малко известни фактa за Митко Павлов

Ммдааа, този юноша бледен от черно-бялото фото, е именно Димитър Павлов - кумир за едни, идиот за други...

Ммдааа, този юноша бледен от черно-бялото фото, е именно Димитър Павлов - кумир за едни, идиот за други българи. Важното е, че на Митко ама никак не му дреме и продължава да бъде абсолютно 100-процентово естествен в ефир, какъвто е и зад кадър, всъщност!

Митанка, както иронично казва за себе си Павлов, се появява на бял свят на 30.12.1977 г. в голямото АГ "Майчин Дом" на ул. " Здраве " в София.

Като дете чупи краката си чеитир пъти - и двата по два пъти. В ученическите години веднъж сгафва и представя пред класната си ръководителка фалшива медицинска бележка, в която извинението е ... неразположение по време на месечен цикъл. Без малко да го "разжалват" с изключване, тъй като вече има и други провинения. Едва 22-годишен прави дебюта си по телевизора в ефира на Евроком, четейки късните новини. Слушали сме го в сутрешния блок на отлежаващото вече в медийните архиви "Ретро Радио", гледали сме го излегнат на кожен диван да разказва за „10-те най" на тоз и онзи по света и у нас, в компанията на Део и шестокласниците в „Това го знае всяко хлапе“, ходи до Франция, за да се срещне с тигрите във „Форт Боаяр“, а в момента слушаме каламбурите му всяка сутрин от 8 до 11 ч. по Magic FM и го гледаме с гостите му в токшоуто "Комисията Павлов" по TV7.

Митко е категоричен, че не би напуснал България, защото смята, че няма какво да прави никъде другаде, а и: "В чужбина съм никой, тук вече имам върху какво да стъпя ".

10-те малко известни факта за Митко всъщност са и нашите любими: 

1. Като малък мечтае да стана певец, футболист или боклукчия;

2. Началото на 2010 г. става лице на кампанията “Сподели с приятел” за предпазване на младежите от употреба на наркотици и алкохол чрез информиране; 

3.
През годините работи като сервитьор, барман, дори пицар за два дни, продава сладолед и зарежда колите с бензинче;

4. Обича усмихнатите хора, таратор, кюфтета с лютеница, миш-маш, ракия и бира, жените и "Манчестър Юнайтед";

5. Не обича да прави дългосрочни планове и има страх от самолети и кораби;

6.
Гризе си ноктите, когато е нервен. До този момент не е посегнал към тези на краката (а може и да не се е сетил). От 6 години е скаран с тютюна, но бира не отказва;

7. Мрази реване и фрикасе. Не яде агнешко и всякакви производни дреболии;

8. Не му понасят тъжни хора и плачещи майки;

9.
Разсмиват го мъже, бъркащи в носа си на светофар и мислещи, че са сами във Вселената;

10. Ядосват го простотията на хората и пълната им неадекватност и безхаберие.
 


Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.