Следва

"Барби: Специален отряд" е тук - наградите!

"Зулендър 2" - наградите!

Ето кои са печелившите!

All About Life преди 8 години

Преди точно 10 дни по кината тръгна комедията “Зулендър 2” и оттогава киносалоните не са спрели да кънтят от смях. Дали заради нелепостите, с които филмът иронизира някои съвременни тенденции, или заради позитивната енергия в кино салоните като цяло, важното е, че има смях и забавление. А сега вече има и награди за няколко късметлии, които са отговорили правилно на нашия въпрос. Ето ги и тях!

Санда Кокалкова печели маска за очи.

Филип Алмишев печели мини вентилатор.

Ана Попова печели моделски кит.

Галя Колева печели еднократен ретро фотоапарат.

Радка Цветанова печели маска за очи.

Мая Цветанова печели мини вентилатор.

Светла Караджова печели моделски кит.

Емилия Петкова печели еднократен ретро фотоапарат.

Честито на късметлиите! Очакваме ви да се свържете с нас на Facebook-страницата ни или по имейл, за да уточним начина на получаване на страхотните награди!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.