Следва

NYFW: Дефилето на Marc Jacobs, есен/зима 2016-17

Страхотни на парти: Елена Перминова и други свежари на мнооого фешън вечерята на Charlotte Olympia

Британката Шарлът Делал (Олимпия е нейното второ име, на което е наречена едноименната й марка - Charlotte Olympia) вади по четири колекции обувки на година...

All fashion преди 7 години

Британката Шарлът Делал (Олимпия е нейното второ име, на което е наречена едноименната й марка - Charlotte Olympia) вади по четири колекции обувки на година, плюс сватбена, неголяма мъжка, както и дамски чанти и прочие смислово сходни аксесоари. Но тази многодетна мама (Шарлот е майка на три момчета) изобщо не смята, че това й е много, напротив, винаги има мегдан за още, е нейната творческа и търговска философия. В резултат - току що подписан договор за сътрудничество на марката с M.A.C.

Именно бюти-дебютът на Делал е поводът за празничната вечеря с приятели, снимки от която показваме днес. Както и чисто новата порция адски готини и наистина оригинални обувки и сандали Charlotte Olympia, които само няколко часа преди партито бяха показани на шоу в рамките на Седмицата на модата в Лондон.

А на нежната половинка на руски милиардер Елена Перминова тоалетчето в бяло-черно и орхидейката плюс страхотните сандали й ги взимаме. И не й ги връщаме въобще!

На снимката горе: Дейзи Лоу и Алекса Чънг


Фрол Брумский, Елена Перминова, Шарлът Делал и Уляна Сергенко


Елена Перминова, Фрол Брумский и Уляна Сергенко


Пикси Гелдоф и Харли Виера Нютон


Аризона Мюз


Шарлът Делал и Ролан Мур


Алис Делал


Пикси Гелдоф и Алис Делал


Елена Перминова и Шарлът Делал

More All fashion

Всички носят: огромни кожени бомбъри

All fashion преди 1 седмица

Миналата година кожените блейзъри бяха истински фетиш, елегантното наметнати на елегантните снаги на всички знакови модни дами и господа - от Хейли Бийбър до Адам Сандлър, абсолютно всеки се беше вкопчил в идеята за практичното сако от качествена лицева кожа. Сега обаче, по всичко личи, че дългогодишното царуване на блейзъра отслабва, и имаме нова връхна дреха du jour