Следва

LFW: Пореден триумф. J.W Anderson есен/зима 2016-17

Неостаряваща Кристи Търлингтън за новото раждане на John Galliano

Самият Джон Галиано отдавна вече няма отношение към марката, която обаче продължава да носи неговото имe...

All fashion преди 8 години

Самият Джон Галиано отдавна вече няма отношение към марката, която обаче продължава да носи неговото име, и не само, че е жива, но й предстои и рестарт.

Днес по повода беше представена първата рекламна кампания на новата концепция.

Историята на отношенията на Джон Галиано и Dior, разбира се, е трагична. Но още по-неловка е ситуацията с неговия бранд John Galliano. След скандала с антисемитските изказвания, дизайнерът се лиши не само от поста си на креативен директор на Dior, но и в известна степен от името си - взеха му и едноименната марка.

От онзи момент над нея се трудеха съвсем различни хора, а Галиано я караше някак си отделно от нея. Всичко, което през изминалите оттогава години се пускаше под името на дизайнера, изобщо не приличаше на него, но да закрие линията никой не се реши. Напротив, с днешна дата отново я чака нов живот.

John Galliano, който ангажира сега дизайнера Бил Гейтен за собствената си марка, смени логото, скоро ще промени дизайна на всички магазини и постепенно ще премине към нова концепция. Марката ще се позиционира вече като премиум бранд с много съвременна естетика. Лице на течащите промени и на новата рекламна кампания е Кристи Търлингтън, абсолютно неостаряваща. Снимана за този красив рекламен портрет от Инес и Винуд.
 

More All fashion

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 13 часа

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък. 

В навечерието на сезона: 7-те сватби на 2023-та, които запомнихме

All fashion преди 2 дни

На прага на сватбен сезон 2024, припомняме кой за кого се ожени/омъжи в последните 12 месеца, защото изящните звездни хрумки изобилстват. Докато Барбара Палвин и Дилън Спраус избраха интимна сватба в провинциална Унгария с малко гости, Тейлър Хил и Даниел Фрайър се ожениха във ферма, вдъхновена от западната култура в Колорадо.

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 6 дни

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".