Следва

Защо Финландия

Назаем взехме

Като привърженици на женската красота и нежност, ние обръщаме внимание именно на тази рокля с луксозни дантели, захарнобели перли и кристали...

All About Life преди 15 години

“Умението да бродираш някога е било задължително условие за изтънчените дами от висшето общество. Днес ни остават само въздишките (също техен специалитет), когато погледът ни се спре на нещо толкова фино като наподобяващата произведение на изкуството рокля от последната колекция на NEVENA….”

Като привърженици на женската красота и нежност, ние обръщаме внимание именно на тази рокля с луксозни дантели, захарнобели перли и кристали, в априлския брой на сп. EVA.




Пак там чети още:


Жените, които стърчат;
Надежда Михайлова: "Само любовта никога не ми е излишна";
Ексклузивно интервю с Вера Кочовска - жената, наричана феномен.
 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.