Следва

Бял пролетен поплин

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Свикнали сме на ексцентричните модни решения на Джеръми Скот, който лепна марката Moschino върху перилни...

All fashion преди 8 години

Модно бедствие

Свикнали сме на ексцентричните модни решения на Джеръми Скот, който лепна марката Moschino върху перилни препарати и битова химия, а по-рано и върху кутии Coca Cola и картофки от Макдоналдс, но по време на седмицата на модата в Милано дизайнерът ни изненада, наистина, с горящата колекция. Това - отново за Moschino, Fall 2016! Някои от моделите се разхождаха в буквално пушещи и прясно изгасени тоалети, докато други излизаха от рамки на картини, а един от моделите бе с монтиран полилей на кръста... Модното дефиле наподобяваше апокалиптична сцена и по всяка вероятност на гостите са били раздадени и пожарогасители, за всеки случай! Джеръми или се подиграва нахално на фешън консуматорите като експериментира с обсесията им по всичко с "етикет", подлъгвайки ги с грозни обгорени модели, или наистина толкова е изтрещял, че би запалил колекцията си в името на едното шоу? И молейки се да няма пострадали на скоро изминалото дефиле, вече сме настръхнали в очакване на следващото му.

Но ето какво имаме предвид в снимки, пък вие решете дали Скот е тотално обезумял или просто прави впечатление на такъв:



Самовлюбената Ким Кардашиян

Обикновено сме твърдо „ЗА” дрехи, носещи облика на някоя знаменитост, достойна за адмирации. Но това да се наметнеш с нещо претрупано с твои снимки и селфита, е меко казано нарцистично, макар и типично за клана Кардашиян. Все пак Кайли Дженър наскоро се обзаведе с цял свой „селфи-портрет” в дневната си.
Но няма как да подминем потресаващата липса на вкус на Ким, която е подбрала най-безформеното и грубовато кожено яке, на което да лъсне лицето й, а крещящите ръкави с бели надписи CHILL и SLAY съвсем ни изгубиха, та не можахме да се загледаме в нищо друго от целия й ансамбъл.

Гуен Стефани на партито на Vanity Fair след Оскарите!

Твърде разголена, твърде натруфена, крайно неподходяща... И то в най-звездната нощ!?
Има ли смисъл да казваме, че на партито на „Оскар”-ите (Vanity Fair Oscar After Party) се нагледахме на елегантност, стил и блясък. Макар и Гуен Стефани да е известна с ексцентричния си гардероб, нямаше как да очакваме, че и точно тази вечер ще прояви толкова огромна доза „креативност” и ще ни „ослепи” с роклята си.

Извини ни, Гуен, но попадаш в нашата класация и то на едно от челните места!

Не сме поръчвали торта за Оскарите

От всички красиви рокли на изминалите Оскари, тази на Хайди Клум се оказа най-неподходяща за такава елегантна нощ. Нежният тюл на Marchesa, който моделката избра да носи на червения килим, прилича повече на нощница, макар и красива, и може би не съвсем съвместима с 42-годишната Хайди, която си представяме в по-прибран силует. Този модел създава една ненужна илюзия за обем, която допълнително се подсилва от цветята като декорация. Забележителна рокля и забележителна жена, но двете в едно не са си добра партия. Очевидно!


 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.