Следва

Нова благотворителна гривна помага за стартирането на национална телефонна линия за помощ на жертви на домашно насилие

Страхотните награди от играта на "Зоотрополис"!

До премиерата на най-новото анимационно приключение "Зоотрополис", което обещава да бъде страшно забавно изживяване, остават само 3 дни...

All About Life преди 8 години

До премиерата на най-новото анимационно приключение "Зоотрополис", което обещава да бъде страшно забавно изживяване, остават само 3 дни! Ние сме адски развълнувани от този факт и очакваме филма с нетърпение. Затова и решихме съвместно с Forum FIlm да ви предизвикаме с един въпрос, а на няколко късметлии, които са ни отговорили правилно,  да раздадем страхотни награди. Този момент настъпи и имената на спечелилите обявяваме отдолу.

Брандирана сафари тениска Zootropolis печелят:

Димитър Терзиев

Магдалена Стоянова

Ралица Баева

Брандирана чанта-морков за пазар печелят:

Диана Петкова

Владислава Тошкова Тодорова

Ледарка Zootropolis във формата на лапички печелят:

Теодора Иванова

Владимир Тодоров Станев

Живка Божилова

Цветен тефтер Zootropolis печелят:

Гергана Стефанова

Пирина Касабова

Честито на печелившите! Очакваме ви да се свържете с нас на познатия мейл - [email protected] или на нашата Facebook-страница за подробности как да получите невероятните си награди. За останалите - идват следващите ни страхотни игри!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.