Следва

Дизайн за вдъхновение: Приказки от 1001 нощ

Нова благотворителна гривна помага за стартирането на национална телефонна линия за помощ на жертви на домашно насилие

Кампанията на Avon „Говори открито срещу домашното насилие“ продължава да набира средства за стартирането на денонощна национална телефонна линия, предлагаща...

All About Life преди 8 години

Кампанията на Avon „Говори открито срещу домашното насилие“ продължава да набира средства за стартирането на денонощна национална телефонна линия, предлагаща професионална помощ за жертвите на домашно насилие у нас. С гривната „Нови възможности за жените“ - допълнение в синьото благотворително портфолио на Avon - компанията се бори да промени жестоката действителност на терор, която засяга всяка 4-та българка (по данни на „Алианс за защита от насилие, основано на пола“).

Новото елегантно бижу на Компанията за жени влиза в продажба дни преди 8-ми март, за да привлече вниманието на цялото общество към един от най-сериозните проблеми, засягащ жените в нашето съвремие, като в същото време вдъхне кураж на хилядите дами, които ежедневно се сблъскват с насилието в собствения си дом. Гривната „Нови възможности за жените“, както и останалите продукти от серията, ще се предлагат целогодишно в брошурите на Avon, като 100% от печалбата от всеки продаден артикул се заделят за осигуряването на постоянен достъп на пострадалите от цялата страна до професионална помощ.

Основна задача за кампанията „Говори открито“ е да помогне на жертвите да излязат от жестокия кръг на насилието и да потърсят нови възможности, с които ще се чувстват по-щастливи и успешни. За тази цел Avon работи тясно със своя НПО партньор „Алианс за защита от насилие, основано на пола“ и от март до края на 2016 година ще осигурява на пострадалите жени консултации от психолози, юристи и социални работници в кризисния център за жертви на насилие в Димитровград. Всичко това е възможно благодарение на средствата, дарени от кампанията в края на 2014 г., с които вече беше осигурено част от обзавеждането на центъра.

Компанията призовава всеки да помогне с покупка на благотворителен продукт. Гривната „Нови възможности за жените“ може да бъде поръчана на Avon представител или онлайн на WWW.AVON.BG от 3-ти март.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.