PFW: H&M Studio Есен/Зима 2016. На дефилето в Париж!

Пореден сезон шведите си заслужиха мястото на провеждане на дефилето, именно много претенциозния Париж...

Пореден сезон шведите си заслужиха мястото на провеждане на дефилето, именно много претенциозния Париж, със силна колекция и силно звездни гости на подиума и на първите редове. А достъпният лукс, опакован в станиол от френски шик, превръща колекцията на H&M Studio в истинско събитие на тази взискателна сцена.

Амбър Валета, Джордан Дън, Фрея Беха Ериксен, Ашли Греъм, Су Джо Парк, Хари Неф са част от знаменитите модели на дефилето, на които ръкопляскаха други великолепни жени като Ема Робъртс, Сиара, Кейт Мара. С ефектна сценография и ефектен микс от етно мотиви и скандинавска „сурова” елегантност H&M Studios подариха на милионите си почитатели перфектната ready-to-wear колекция - силно женствена, класическа в цветовете и все пак с оригинални решения за силует, текстури и комбинации.

„Колекцията е посветена на силата и красотата на жената и как изразява тази своя сила в стила си. Обожавам контраста между строгите ансамбли и елементите от скандинавския фолклор, казва Ан-Софи Йохансон, креативният директор на H&M. Припомняме, че H&M Studio е ключова сезонна колекция на масмарката H&M, с отбран дизайнерски екип, който създава лимитирани модели с по-висока стойност и качество. Колекцията H&M Studio есен/зима 2016 ще бъде налична в 200 избрани магазина по света, както и онлайн след 8-ми септември. 


Ема Робъртс


Кейт Мара


Сиара и Сюки Уотърхаус
 

H

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia