Следва

Брускети с печени чери доматки

Двете щастливки, които ще ухаят на Black Opium на YSL

Сочен, пикантен, секси...

All About Life преди 8 години

Сочен, пикантен, тъмен, забулен в мистерия. Rock'n'roll версията на класическия и обичан Opium на YSL разкрива фаталната жена. И я прави неустоима загадка.

Обещахме два Opium на YSL на двете описания на перфектния аутфит в черно, който да опияни нощта. Ето ги и победителките, заедно с техните завладяващи ума идеи за дива нощ, поръсена с Black Opium:

Наталия Иванова, Благоевград:

Малката черна рокля е всъщност миди, разкроена надолу. Обувките са стилето и nude. Косата е прибрана в шикозен кок, а от глава до пети ароматът е Black Opuim на YSL.



Силвия Герасимова, София:

All black in. Ефирна копринена риза в черно, която пада леко върху раменете, небрежно прибрана в панталона, прилежащ в същия цвят. Висок ток, плътен. Съвършената визия!



Очакваме двете щастливи момичета - Наталия и Силвия, да ни потърсят в следващите 7 дни, за да уточним как ще си получат подаръците. Малко им завиждаме, но честито от сърце!!!

А следващата ни игра е тук! Давайте, не ни жалете!

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.