Следва

H&M откри първия си магазин в Русе

Първа кампания за Лола - дъщерята на Мадона

Новият аромат на Stella McCartney се рекламира от точно четири девойки: към Граймс, Кения Джоунс и Амандла...

All fashion преди 8 години

Новият аромат на Stella McCartney се рекламира от точно четири девойки: към Граймс, Кения Джоунс и Амандла Стенбърг днес се присъедини и дъщерята на Мадона — Лурдес Леон.

В последната седмица Стела МакКартни, без да бърза, разкрива имената на момичетата, които взимат участие в кампанията за новия аромат POP. Поп-певицата Граймс, моделът Кения Джоунс (дъщерята на Настася Кински), актрисата Амандла Стенбърг (помним я от "Игрите на глада")…  Днес към този списък се присъедини и по-голямата дъщеря на Мадона - Лола (пълното име на момичето е Лурдес Мария Чиконе Леон).



"POP — това е духът на младостта. Това е тържество на момента, в който ставаш себе си. На тази свобода и на началото на новия живот - свободен от стереотипи", пише Стела в своя Instagram. Ароматът излиза в продажба на 24 март, първо в бутиците на бранда и онлайн-магазина на марката, а през лятото ще се появи по щандовете на избрани магазини.

За 19-годишната Лола това е първа рекламна кампания. С дизайнерката Лола се познава от най-ранно детство - Стела е отдавнашна приятелка на майка й.

"Познавам целия й живот. Тя е независима, вдъхновяваща и свободомислеща жена. Лола е родена под прицела на обективите, не независимо от това е твърдо стъпила с крака на земята", споделя за новото лице на РОР МакКартни.
 





 

More All fashion