Следва

Fashion Now 2

Петте неща, които харесахме в модата

Една специална изложба на 33-ма световни дизайнери и звезди на френското кино, които играят сами себе си...

All fashion преди 15 години

1. Автопортрети „Special Cannes”
Една специална изложба на 33-ма световни дизайнери и звезди на френското кино, които играят сами себе си пред фотообектива.

На тази специална изложба видяхме всички имена от модната индустрия, които влияят върху гардероба ни, начина ни на живот и стила ни – Карл Лагерфелд, Албер Елбаз, Пол Смит, Жан Пол Готие и др.

Ние видяхме уникални портрети, а за да ги видиш и ти, можеш да посетиш изложбата в Национален Арт Център “Форум”, който се намира на ул. „Джордж Вашингтон” 24.




2. Ярки цветове в мъжкия гардероб
Това лято господата ще се радват на дрехи в ярки цветове. От всички цветове и дрехи, през изминалата седмица най-много харесахме тези къси панталони в яркосин цвят. Харесваме ги защото са много модерни, цветът е актуален, самите панталонки са симпатични и изцяло се връзват с представата ни за модерен летен look за някое топло екзотично място. Къси панталонки Stefanel 139 лв.

3. Confessions Of A Shopaholic
Преди около месец се разбра, че филмът по маниашкия роман „Тайния живот на Беки Б.” ще се върти и по нашите кина и това ни накара да очакваме трепетно премиерата му. На 4 Април, събота, по българските кина започна да се върти филма, който ние побързахме да гледаме. Честно казано е хубав, но книгите определено ни впечатлиха и развеселиха повече. Не че филмът е лош, но на нас не ни допада идеята действието да се развива в Ню Йорк, а не в Лондон, подбора на актриси и стайлинга, който определено попада в графата кич. В момента е по кината.


4. A magazine curated by Ricardo Tisci
Едно от най-забележителните модни списания напоследък е A Magazine. Най-интересното на това списание е, че за всеки брой има по един световен моден дизайнер, който е гост редактор и подготвя почти целия вид като разказва за любимите си градове, улици, заведения, книги, храни, мода, лайфстайл, кани свои приятели, взима интервюта от хората, с които работи и го уважават. До сега е имало 8 подобни броя като част от гост дизайнерите са били Yohji Yamamoto, Maison Martin Margiela, Kris Van Assche, Veronique Branquinho, Haider Ackermann и др. За последния брой, който излезе в края на Март, списанието е подготвено от главния дизайнер на модна къща Givenchy – Ricardo Tischi. Можеш от откриеш списанието в повечето книжарници в Европа, както и online.

5. Новия аромат Burberry Тhe Beat за мъже
Съвсем от скоро в София присъства един нов аромат, за който ако до сега не си разбрал, няма как да не ти се случи скоро. Става въпрос за Burberry The Beat For Man.
Burberry The Beat е аромат за денди образа от нов тип, който познават и уважават традицията и има афинитет към класиката, без да престават да бъде модерен. Защото бийтът е солта на живота!
Основните компоненти на парфюма са модерни, с лека носталгия към класиката, но динамични и мечтани - Кожа и дърво, който се отличават с изключителен сексапил. Ветивер бърбън - чистият природен аромат, олицетворява гората и досега до природата и остри нотки на черен пипер. Пикантни и искрящи кедрови тръпки, вибриращи и зеленият, изпълнен с живот пулс на виолетови листа.

More from View Sofia

More All fashion