Следва

Лили-Роуз Деп и кое е гаджето на звездната щерка

Забравените двойки на Холивуд

А вие помните ли ги? 

Други преди 8 години

Някои позабравени, други – не съвсем. Но със сигурност можем да кажем едно, хвърляйки поглед назад: нещата са се променили твърде много.

Дрю Баримор и Крисчън Бейл

Двамата излезли на среща още през тийнейджърските си години, но Дрю така и не му се обадила повече: „Дори не знам защо, просто това да излизам с момчета не ми беше приоритет”, разказва Дрю. Актрисата и до днес е категорична, че Бейл е „много готин”, което е някаква утеха за отхвърления Крисчън.

Райън Гослинг и Сандра Бълок
Кога: през 2002 г.

Двамата се срещат на снимачната площадка на Murder By Numbers и тогава се заформят авантюра, предизвикваща много клюки и коментари, заради 16-годишната им разлика. Романсът им продължава година, след което Гослинг залюбва Рейчъл Макадамс, с която са една от най-известните двойки, благодарение на едноименния филм The Notebook.

Мат Деймън и Уинона Райдър
Кога: 1997 - 2000

Тази връзка беше истински скандал за времето си. Мат и Уинона се запознават през 1997-а на новогодишното парти на Гуинет Полтроу, която тогава е с най-добрия приятел на Мат – Бен Афлек. Деймън и Райдър веднага се влюбват, но скандалното в случая е, че бившата на Мат – Мини Драйвър – въобще не подозирала, че отношенията им са приключили, докато Мат не обявил публично по телевизията, че е с ново гадже.

Камерън Диаз и Мат Дилън
Кога: 1996 - 1998

Добре познати на Холивуд през деведесетте. Мат е може би първият известен партньор на Камерън. Двамата се срещат в Минесота, където и снимат филми. „Наистина го обичам”, казва тогава Диаз, но за съжаление двойката се разделя само след година.

Кейти Холмс и Крис Клайн
Кога: 2000 - 2005

Връщаме ви там, където Кейти беше известна като Джоуи Потър в Dawson's Creek, а Крис – като Крис Оз Острайкър в American Pie. Връзката им продължи пет години, като през 2004-а обявиха годеж. Е, до 2005-а всичко беше свършило, а съвсем скоро след това Холмс вече се гушеше в прегръдките на Том Круз.

Аланис Морисет и Райън Рейнолдс
Кога: 2002 - 2007


Макар и най-известната му връзка да е със Скарлет Йохансън, Райън Рейнолдс е цели пет години с Аланис Морисет, през които дори са били сгодени. Само месеци след раздялата им, Райън е забелязам с ново момиче – Скарлет.

Орландо Блум и Кейт Босуърт
Кога: 2002 - 2005


След като се срещат на снимки за реклама на Gap, Кейт и Орландо стават една от най-красивите двойки на Холивуд. Приказката им трае само три години, макар че изглежда съвсем истинска: „Влюбен съм в любовта. Наистина е неописуемо да се влюбиш и да не можеш да спреш да мислиш за нея”, разказва тогава Блум.

Дженифър Анистън и Тейт Донован
Кога: 1998 - 2005


Връзките на Тейт Донован, за които още се говори, са тези със Сандра Бълок и Дженифър Анистън. С Анистън се запознават на снимачната площадка на Friends през 1998-а, а през 2000-а се женят. Бракът им трае пет години, но в крайна сметка през 2005 г. отношенията им приключват и се развеждат. „Раздялата ни не стана изведнъж. Карахме се и нещата вървяха към развод”, разказва Тейт пред InTouch magazine.

Катрин Зита-Джоунс и Джон Лесли
Кога: 1991 - 1993


Отдавна – доста преди Катрин да се омъжи за всеизвестния Майкъл Дъглъс – тя имаше отношения с не толкова популярния Джон Лесли, който хората като водещ на детско предаване. Впечатленията му от актрисата обаче са невероятни: „Тя е най-красивата жена, която съм виждал някога. Нищо не може да се сравни с нея”, откровен е влюбеният Джон.

Брад Пит и Синита
Кога: в края на 80-те


Да, истина е! Поп-звездата Синита излизаше с Брад в края на 80-те, когато тя беше в пика на славата си. Двамата са заедно около две години. По това време Брад все още работи за телевизионни програми като Dallas, а Синита прави първите си стъпки към статуса на знаменитост.
„Мисля, че бях твърде щура за него. Бях много млада, в пика на кариерата си, и въобще не исках да стоя на едно място, за да хапваме романтична вечеря например. Брад беше по-уравновесен. Мисля, че поохладня, тъкмо заради нещата, които правех. Той се грижеше за мен повече, отколкото аз за него. Но аз не исках някой да се грижи за мен. Нямах нужда от втора майка”, разказва Синита.

Брад Пит и Гуинет Полтроу
Кога: 1994 - 1997


Попадат в първите места на любимите ни двойки, родила се по време на снимките на великия филм Se7en. Съвсем скоро, след като бяха видяни заедно, те се превърнаха в една от най-горещите двойки на Холивуд. А и Брад съвсем открито демонстрира любовта си към Гуинет тогава. Когато получава наградада си за най-добра поддържаща мъжка роля, той благодари на: „любовта на моя живот, моя ангел”. Влюбеният актьор предлага брак на Полтроу, а тя отвръща с „ДА”. Но, за съжаление, секси двойката се разделя едва седем месеца след това.

Кирстен Дънст и Джони Борел
Кога: през 2007 г.


Кратък, но запомнящ се романс. Фронтменът на рок групата Razorlight се запознава с Кирстен зад кулисите след един от концертите си. Двамата веднага обявиха връзката си публично - ходеха на всички премиери и събития заедно, а хората им завиждаха за цялата тръпка.
Всичко свърши в края на 2007-а, когато Дънст влезе в клиника, поради депресия.

Бен Афлек и Гуинет Полтроу
Кога: 1997 - 1998


Веднага след като грандиозния годеж на Гуинет с Брад Пит беше разтрогнат, тя започна да излиза с Бен Афлек цяла година. Въпреки че се опитваха да го пазят в тайна месеци наред, явно привличането между тях е било огромно, защото неведнъж папараци ги хващаха да се целуват страстно. След раздялата им през 2000-а, те направиха опит да се съберат отново. Уви – неуспешен.

Рене Зелуегър и Джак Уайт
Кога: 2004 - 2005


Рене също си пада по лошите рок-момчета. През 2004 г. освен че получи „Оскар”, за ролята си в „Студената планина”, Зелуегър се сдоби и с ново гадже – Джак Уайт, фронтмен на групата White Stripes', който й партнира в „Студената планина”. След година се разделят, а Рене шокира цял Холивуд - малко след Джак, тя сключи брак с кънтри звездата Кени Чесни.

Анджелина Джоли и Джони Лий Милър
Кога: 1995 - 1997


Много преди Брад Пит и многото им деца, 20-годишната Анджелина се омъжва за актьора Джони Лий Милър, с когото се запознава на снимачната площадка на Hackers. Двамата ходят само седем месеца, преди да минат под олтара. На сватбата Джоли носи кожен клин, а на гърба й е изписано името на Милър със собствената й кръв.
Бракът не трае дълго – само две години. Но Джоли явно държи твърдо на брачния съюз, защото само три години по-късно се омъжва отново, този път за Били Боб Торнтън.

Джулия Робъртс и Лайл Ловет
Кога: 1993 – 1995


Ченетата на всички увиснаха, когато „хубавата жена” Джулия Робъртс се омъжи за не толкова перфектния кънтри певец Лайл Ловет и то само три седмици след запознанството си. Наричаха ги „Красавицата и Звярът”, но не за дълго. След по-малко от две години брак, през март 95-а, те се развеждат.

Кейт Мос и Джони Деп
Кога: 1994 – 1998


Една от най-любимите и красиви двойки на Холивуд са Кейт и Джони, които се запознават през февруари 1994, в бистрото Cafe Tabac„От първата секунда на разговора ни знаех, че ще бъдем заедно”, разказва Кейт на Spin magazine за първата си среща с магнетичния актьор. Колкото и да ги харесвахме, те бяха огън и жупел. Не можем да забравим ареста на Джони, заради опустошаването на хотелска стая в Ню Йорк, където се предполага, че е бил с Кейт и са се карали... доста.

Кирстен Дънст и Джейк Гиленхал
Кога: 2002 – 2004


През 2002-а двамата влюбени се разхождаха из целия Ел Ей и демонстрираха любовта си. След година Кирстен все още разказваше на всички колко прекрасна е връзката им и колко е щастлива. Е, явно и тази любов е имала край.

Кристен Стюард и Майкъл Ангарано
Кога: 2006 – 2009


Робърт Патинсън не е първото звездно гадже на особената Кристен, която в днешна дата хвърля око и на жени. Всъщност, Майкъл Ангарано е първото холивудско попадение на Стюард. Двамата се срещат на снимките за филма Speak. По-късно ролята, която ще определи кариерата й – тази на Бела Суон в „Здрач” – ще я отдалечи съвсем от Майкъл, за когото малко хора се сещат, че въобще някога е бил с Кристен.

Джордж Клуни и Лиса Сноудън
Кога: през 2000 г.


Оттова са направени мечтите! Телевизионната водеща среща холивудския принц и започват да покоряват всички светски събития и партита, на които ни ослепяваха с блясъка си. Тъжно е, че не успяхме да ги гледаме дълго заедно.

Дрю Баримор и Люк Уилсън
Кога: 1996 – 1999


Съвсем прясна, след двумесечен брак с бар-собственика Джеръми Томас, Дрю навлезе в нова връзка – тази с Люк Уилсън. Докато са заедно, те успяват да грабнат главните роли за два филма, които не стават особено популярни: Best Men и Home Fries. Не само филмите, но и връзката им се оказа неуспешна.

Деми Мур и Емилио Естевес
Кога: 1984 – 1987


Независимо, че бяха сгодени повече от две години, бракът между Деми Мур и Емилио Естевес така и не се състоя. Година след раздялата си с Емилио, Деми се омъжи за Брус Уилис. Съдба...

Кели Престън и Джордж Клуни
Кога: 1987 – 1989


Джон Траволта не е единственият в топ списъка на Кели Престън. Преди да се омъжи за Траволта тя се наслади на две години с невероятния Джордж Клуни.

Оуен Уилсън и Шерил Кроу
Кога: 1998 – 2002


Певицата Шерил Кроу направи актьорския си дебют през 1998-а, а като бонус към страничното й занимание от музиката беше нов мъж – Оуен Уилсън. Тя истински се влюби в него и връзката им продължи четири години.

Джулиет Люис и Брад Пит 
Кога: 1989 – 1993


Сега може да са мегазвезди, но когато Брад и Джулиет се запознават, тя е едва на 16, а 26-годишният Пит тепърва ще покорява върховете на киното. Запознават се на сета на филма Too Young to Die. През 1993-а си партнират в ролите на серийни убийци в Kalifornia, но малко след това се разделят.

Пенелопе Крус и Том Круз
Кога: 2001 – 2004


Поглеждайки назад към връзката на Пенелопе и Том, имаме чувството, че са били заедно по-малко от една холивудска минута! Особено, ако направим сравнение с бившата съпруга на Том – Никол Кидман, или пък със другата му бивша – Кейти Хоумс. Пенелопе и Том бяха заедно три години, след запознанството си във филма Vanilla Sky, което се случва месеци след като Круз се е развел с Кидман.

Мат Деймън и Мини Драйвър
Кога: 1997 – 1998


Една от най-скандалните раздели, за която сега може да сме позабравили, но тогава беше истински ексклузивна новина е тази на Мат и Мини. Двамата се срещат на снимките на филма Good Will Hunting и само след година отношенията им започват да охладняват. В шоуто на Опра Деймън говори за това: „Наистина ме е грижа за нея. Просто решихме, че не е писано.” Деймън се кълне, че тя е първата, която го е чула и че няма недоразумения между тях. Драйвър явно не е на същото мнение, защото малко след това нарича раздялата им „изключително неприлична и неуместна”, защото, както споменахме по-горе – тя май въобще не е разбрала, че отношенията им са приключили.

Уинона Райдър и Джони Деп
Кога: 1989 – 1993


Тази връзка е причината за една от най-популярните татуировки сред знаменитостите – тази на Джони Деп с името на Уинона. Той й беше така отдаден за трите години, в които бяха заедно, че искаше името й да бъде на ръката му. И то завинаги! Татуировката гласи именно „Уинона завинаги”. Екранната любов от филма „Едуард ножиците” се пренесе в истинския живот и двамата се сгодиха. Всички обожаваха Джони и Уинона, но за съжаление те не се обожаваха дълго. Веднага след раздялата им Джони промени татуировката, за да прикрие името на старата си любима.

More Други