Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 21.3 – 27.3

И наградата ни за Дизайн за вдъхновение отива при...

Нашата награда за "Най-добър интериор" отиде при ланд. арх. Надежда Ванева, от дизайнерско студио ILLUMINARTE, за проекта й „Бяла тишина“.

All About Life преди 8 години

Обичаме тишината, особено бялата тишина. Защото няма нищо по-хубаво от пространство, в което надделява белотата... Тази година се включихме, с огромен ентусиазъм, в конкурса „Ideal Standard Баня на годината“. Организиран перфектно, изпипан до най-малкия детайл, той за 12-та поредна година е арена за изява на гениални автори и дизайн-творци, които мерят сили и вдъхновение, за да получат признанието на гилдията и на всички ценители на интериорния дизайн.

Кандидатурите до една бяха зашеметяващо добри и, признаваме, беше ни трудно да изберем един победител. Но все пак избрахме - нашата награда за "Най-добър интериор" отиде при ланд. арх. Надежда Ванева, от дизайнерско студио ILLUMINARTE, за проекта й „Бяла тишина“.

Семпло, чисто и много стилно - точно така си представяме идеалната баня! Имаме големи планове за Надежда - ще й посвети специален авторски арт проект в "страниците" на View Sofia! Имаме и големи надежди за тази прекрасна дама и за дизайн гилдията, от която е част, защото в България живеят, работят и творят гениални автори, които понякога имат нужда само от подаване на ръка. Ние подаваме своята и имаме Надежда!

 

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.