3+3 въпроса към едно градско момче: Теодор Велчев

Вълнуваме се да ви запознаем с един прекрасен персонаж от нашата софийска приказка...

Вълнуваме се да ви запознаем с един прекрасен персонаж от нашата софийска приказка.
Теодор е едно обикновено градско момче, което носи много необикновен заряд.
Най-силната му страст е баскетболът. Сигурно отгатнахте, предвид този ръст! Теди дори може да се похвали с наградата за европейски шампион с националния отбор на България.

Пътят му се променя коренно след контузия, пречеща му да продължи сериозните тренировки. Но това не отказва Теодор да се занимава с любимия си спорт, макар и непрофесионално.
Срещайки го, си напомнихме, че понякога и кардиналните промени могат да ни накарат да преоткрием себе си, скрития ни потенциал и да грабнем нови възможности. Тъкмо това прави и той и днес се занимава с хиляди нови неща, за които преди вероятно дори не му е хрумвало.

Ако го срещнете из улиците на София, вероятно ще е с голямата си щура компания, с която вдигат толкова шум, че човек не може да не спре и да не се усмихне за миг на лъчезарните лица, които красят иначе така сивото ни ежедневие.

Е, днес Теди е само наш! И има какво да ни сподели…

Коментари: 4

B
budimir metalnikov (2016/05/17 / 20:19)
Ами, ето, момчето излезе малко встрани от лексиконното предсатвяне, и става много неловко...редакцията не знае, как да продължи насетне, как да води разговора, по начина, по който той настоява да се води. >>>>> Обичкновено, смисъла на това да има формат, е че може да представи една голяма група от хора, сравнително усреднено, да ги "побере".. Доколкото разбираме, целта е представянето ан градския човек да бъде представен през определена типологизация. Да.. но за това е нужно да се поработи над формата. Заради това, в медийна среда, тези, които измислят формати, измислянето и арзвиването на форматисе заплаща скъпо.. ЗАщото ФОРМАТА е АКТИВНАТА И АКТИВИЗИРАЩАТА СТРАНА.. и ако се появи, чудак, или скица, или сърдитко, или "умник" това че има формат, само ще обогати разговора..а няма да е непреодолим лимит, който ние забелязваме да се появява всеки път, когато се появи някой, който има какво да каже из себе си.. И нямаме предвид да става предаването "сблъсък" или милен светков".. има си деликатни начини, хем да е cool, хем да е vcisceral.. и най-накрая, и да "ууумниичкооо"
M
marinaaaaa (2016/04/16 / 20:30)
Да му бяхте оставили телефонния номер
I
irina_slavyanska (2016/04/16 / 18:43)
Браво, къде ги намирате тези младежи или те ви намират?
E
ednasum (2016/04/16 / 09:57)
Страхотен е - интелигентен, позитивен и адски интересен!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.