Следва

Настана време за шапка

Стил урок на седмицата: Малки и по много – АксесоариТЕ!!!

Вече сме наясно, че за обеци този сезон ще носим огромни и тежки, пищни ювелирни изделия. Те са несъмнено достоен акцент на ежедневното...

All fashion преди 8 години

Вече сме наясно, че този сезон ще носим огромни и тежки, пищни ювелирни обеци. Те несъмнено са достоен акцент на ежедневното и вечерното облекло, иконични за 80-те и... е добре да ги носим самостоятелно или с минимум „партньори“.

За сметка на това, на другия полюс намираме натрупани едно връз друго едва ли не, мини, дребни, сладки, изящни аксесоарчета, от които да „поръсим“ с шепи по аутфита. За да не стане кич от битпазара, научихме няколко безценни урока от едва отминалите седмици на модата. От най-големите имена, разбира се – как да носим наистина МНОГО бижута и аксесоари в един-единствен аутфит, без да дрънчим леко подозрително и нелепо.

Ето как:

На снимката горе: Gucci

Gucci:

Някак си е логично в този тренд да се напъхат именно италианците и Gucci далече не са единствените. Гигантите от Dolce & Gabbana и Prada със същия, ако не и по-голям размах, обсипаха моделите си с панделки, мини гривнички, пръстенчета, брошки и то смело облечени в цвят, за да не ни е скучно лятото. Никак!

Dolce & Gabbana

Пищната декорация удобно се настанява в токчетата, докарвайки ги до императорски блясък. Те са 100% гаранция за внимание към нозете ни. Идеални са за моно, където са главно действащо лице или по-цветни комбинации за смелите дами. Контрастът трябва да стане ваш верен съюзник!

Fendi

Освен обувките и бижутата ТрендЪТ не пожали и чантите. Логото е преувеличено, силно декорирано с всевъзможни нашивки и значки. Интересен е фактът, че модните къщи оформят и подчертават един аристократичен силует със силно викторианско влияние, но и неподражаем бохо чар.

 

More All fashion